Preminuo Massimo Savić

Ostavite komentar


  1. Slava Masimu i hvala na svemu što je uradio za muzičku scenu Hrvatske kako bivše Jugoslavije . Počivaju u miru dragi Masimo Savić .

  2. Jako mi je žao. Bio je jedinstven i neponovljiv pevač, predivnog i toplog glasa.

  3. Najomiljeniji pevaču moj, zar je moguće da nam nećeš više ozračiti
    naše duše sa tvojim divnim i emotivnim pesmama. Zar je moguće ?

  4. Odlaze samo dobre duše. Ološ i šljam je i Bogu odvratan. Počivaj u miru, dobri čoveče.

  5. Stvarno je bio poseban lik. Jako mi je zao, sto je tako rano napustio ovaj svet. Neka tamo peva andjelima onim svojim divnim glasom.

  6. Otišao je divni vilenjak. Poseban umetnik, nesvakidašnjeg senzibiliteta. Počivaj u miru. Neka te anđeli čuvaju.

  7. Bio sam prvi put na koncertu Masima na Palicu. Nazalost i poslednji put. Profesionalac i legenda. Nek Ti je laka crna zemlja veliki covece.

  8. Eto šta ti je čovekov život! Letos Masimo u jednom intervjuu reče:,,Bio sam nedavno kod lekara i oni su bili začuđeni mojim zdravstvenim stanjem.“ A samo par meseci nakon toga njega više nema. Uteha je da postoji nada u uskrsenje. Saučešće njegovoj porodici.

  9. Ispod nekog drugog neba … počivao u miru dragi, dobri i poseban – jedinstveni Massimo.

  10. Bio je živa legenda. Muzika koju je njegov glas proizvodio kao da je bila iz druge orbite. Nenadoknadiv gubitak i pretužni su svi zbog njegovog preranog odlaska. Večna slava i hvala

  11. Tvoja blagost, lepota i svaki stih koji si interpretirao samo kako ti možeš ostavlja veliku prazninu u duši svih nas koji te volimo.Slušali smo te i ti nas u Centru Sava i mnogo te voleli.Hvala ti za sve pesme koje će biti slušane zauvek.
    Počivaj u miru.

  12. Poseban, jedinstven, predivnog toplog glasa! Mnogima ćeš nedostajati dragi Massimo! Počivao u miru. Iskreno saučešće porodici.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.