Privredna komora Srbije poslala dopis FCS o nelogičnoj koncentraciјi prodatih karata za film Poslednji strelac” – FCS odgovorio “Ne bavimo se fizičkim monitoringom broja gledalaca”

Ostavite komentar


  1. Pa kad je producent filma prevarant Burovac onda se zna da je uvek orevara u pitanju.

  2. Privrednoj komoru bi bilo pametnije da kontrolise kao profesionalne upravnike koji haraju po stambenim zajednicama u gradovima, krse zakone, kradu, sude se sa vlasnicima stanova, seju strah, cak i tuku stanare. I niko im nista ne moze. Preispitajte kome ste i kako delili licence. Bavite se zivotom gradjana a ne filmovima!

  3. Ne znam zašto se u Srbiji uopšte snimaju igrani filmovi. To je bacanje para i dodatno zaglupljivanje naroda (za čim nema potrebe). Ogroman novac se troši na kinematografiju lošeg kvaliteta. Na filmove za koje bi bilo bolje da ih nema.

  4. Tozo, snimaju se zato sto se peru pare tako…tacno se zna ko moze da snimi i odakle pare….

  5. Al“ ovaj narod voli da krade, pa to je čudo jedno! Iz oka bi ti ukrali!!

  6. Током студија, један колега је хонорарно бројао гледаоце и извештавао дистрибутера да биоскопска сала не би продала више карата од пријављених дистрибутеру.

    Решење је сигурно биометријски очитавање зенице, брис грла/носа, ДНК узорак гледалаца + наравно ПДВ. Ту би била комплетна ситуација а срчаним болесницима са дијагнозом и увидом у картон би се забранило гледање стресних филмова.

    Поздрав редакцији и читаоцима.

  7. Naravno da su lažiranji podaci, ko još gleda onu glupost od filma

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.