Prvo oglašavanje Zorana Kostića Caneta nakon što je napustio „Utisak nedelje“

Ostavite komentar


  1. Meni je najviše zasmetalo to što mu je Olja kazala da viče tj da ne viče, a čovek uopšte nije povisio ton. Nekako je to kao kad neko pokušava da te napravi da si lud.

  2. Sada vidimo Canetovu nekulturu i ne poznavanje stvari. Radoznalosti je ubila mačku,a ne ljude. Da nije radoznalosti još bismo bili u kamenom dobu.

  3. Cane je bacao njegove forice, a Olja hejtovala 🙂
    Realno, ovo mu je savršeno leglo da zapali, izreklamirao knjigu, a nije morao da učestvuje u rutinskoj pljuvačini u Utisku…

  4. Partibrejkersi, i Cane kao pevac su jedna od nasih najboljih grupa, ali Cane koji zivi u Zrenjaninu je godinama poznat po bahatom ponasanju kad udje u bilo koju prodavnicu. Kad odes kod nekog u goste (emisiju) ponasas se prema njegovim kucnim pravilima. Devedesetih je bio borac protiv rusenja vrednosti, a sad doprinosi razvoju sebicnosti i primitivizma.

  5. Nikad mi se nije dopadao Cane, ni njegov isfolirani nacin na koji prica, ali ovde nista nije uradio pogresno a Olja ga je u startu uvredila!

  6. Olja takođe i mene nervira sa svojim nekim folirantskim „ravnom“bezličnim glasom nervira , pa njenu po svaku cenu pljuvačku emisiju ne gledam . Cane joj je u startu sve rekao o govoru i razumevanju njenog govorenja „da može da se titluje“ da bi bio razumljiv . Sujetna gospođa Olja nije ukapirala pa je bila bezobrazna i drska rekavši mu da kupi „aparat za sluh“? Pod uslovom da čovek loše čuje još je veći brzobrazluk ismevanje sa rečima da sedne pored nje da bi je čuo . Šešelj joj je jednom u svom bezobraznom maniru ,dok je bila na tv B92 izuzetno sa čuđenjem postavio pitanje i konstataciju , parafraziraću njegove reči : kako je moguće da je ona ćerka tako inteligentnog ,umnog oca Matije Bećkovića ,što se za nju ne bi reklo ?

  7. “Partibrejkersi“ na čelu sa Canetom ostavili su veoma dubok, pozitivan trag na našoj rok sceni. Njihov rokenrol je iskren, bez kalkulacija. Ali ono što Cane izvodi teško može da se nazove pevanjem.

  8. Za sve komentatore, niko još uvek ne zna šta se dešavalo pre nego što su se upalile kamere (dakle pre voditeljkinje najave). Tada će komentarisanje biti smisleno.

  9. Gubitak sluha je teska i emotivna za ljude kojima se to desava.
    Navikavanje na slusne aparate je dug i slozen proces.
    Kazati nekom ovako nesto je kao da kazete osobi u invalidskim kolicima da stavi motor i bude brzi. Ne znam da li Cane zaista ne cuje ali ovako nesto se ne moze reci. Nigde.
    Ja bi joj dala otkaz za ovo.
    I da, imam u svojoj okolini ljude sa ostecenjima sluha i ovo me bas uznemirilo.

  10. Ljudi kao da su slepi i gluvi, neki. Ona je ishvalila njegovu knigu a on se ponašao kao kreten. Podrška Olji.

  11. Значи избацила га за време реклама а расправа је почела пре емисије

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.