"Psihomodo Pop" morao da otkaže sutrašnji nastup na SPENS-u u Novom Sadu 1

Umesto popularnog zagrebačkog benda „Psihomodo Pop“ nastupaće „Deca loših muzičara“ iz Beograda. saopštili su organizatori koncerta koji je zakazan za sutra u podne u Zapadnom holu SPENS-a, a koji će biti održan u okviru manifestacije „Dani SPENS-a“ povodom 40 godina Sportsko poslovnog centra „Vojvodina“.

Organizatori sutrašnjeg koncerta na SPENS-u u Novom Sadu saopštili su danas poslepodne da je hrvatska pank rok grupa „Psihomodo Pop“ morala da otkaže svoj sutrašnji nastup na manifestaciji Dani SPENS-a u Novom Sadu, jer su se dva člana benda razbolela od koronavirusa, a umesto njih će svirati bend Deca loših muzičara.

Muzički dnevni maraton koji će se održati sutra imaće samo tu promenu u izboru učesnika. Planirano je da spektakl počne tačno u podne nastupom pank grupe 5 minuta slave i nakon svirke od 45 minuta od 13 časova na scenu će izaći poznati novosadski bend Zbogom Brus Li, koji ove godine obeležava i tri decenije postojanja.

Posle njih, od 14.15, sviraće takođe novosadski bend Atheist Rap, a nakon njihovog jednočasovnog koncerta na bini će sat vremena provesti grupa Love Hunters, koja takođe obeležava značajan jubilej ove godine, 35 godina postojanja.

Od 16.45 na sceni će biti Deca loših muzičara, u terminu koji je prethodno bio predviđen za Psihomodo Pop.

Organizatori naglašavaju da se zbog izmene u programu festivala, odnosno nedolaska grupe Psihomodo Pop, neiskorišćene ulaznice mogu vratiti do petka 14. januara, prethodnim upitom na mejl [email protected], a novac od ulaznica biće vraćen.

Bend Psihomodo Pop i organizatori žale zbog novonastale situacije i mole fanove za razumevanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari