Radimo bez kiseonika

Više od 600 potpisa za smenu upravnika Narodnog pozorišta Dejana Savića...Olga Odanović, glumica

Ostavite komentar


  1. Izuzetan intervju gospodje Odalovic.Argumenata sijaset,lepo i ljudski srocenih.Ali Savic je ceo svoj zivot i radni vek kameleonisao,tako opstajao,a verovatno ce i sada,mozda avanzuje za nekog atasea za kulturu.Neka,samo neka ide.Pozdrav i podrska gospodji Odalovic i hrabrim glumcima i zaposlenima

  2. U nekoliko navrata u poslednje vreme sam dolazila u moje omiljeno , Narodno pozoriste . Ja sam iz Javnog zdravlja I cekala sam zgodnu priliku da kazem sta sam svaki put vidjala po toaletima . Strasan smrad koji se sirio od prljavih toaleta I prepunih korpi upotrebljenih ulozaka .Prvi put sam pomislila da je slucajno , drugi put sam bila totalno u soku , ponovo korpe pune istim sadrzajem . Horor . U pozoriste sam odlazila bar jednom mesecno . Svaki put isti scenario u tim istim toaletima . Jadni glumci . Ja vise ne ulazim u Narodno Pozoriste , koje volim I cenim . Menjajte pod hitno osoblje koje odrzava higijenu . Verujte da je cista katastrofa . Sad mi je lakse , bar sam Vas obavestila , cista mi je savest .

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.