Ratko Božović: Singer je „kumovao“ da živimo u „azilu za ludake“

Pismo iz karantina

Ostavite komentar


  1. Možda ćemo živeti u Orvelovoj 1984. Ili Pekićevoj 1999. Ovo pod uslovom da to dozvolimo. Sa zlom nema pregovora. Ili se boriš ili ne postojiš.

  2. Ne sveti se priroda, gospodine Ratko, još uvek deluju ludaci koje ste spomenuli (virus koga verovatno nema je njihov). Kada počne da se sveti priroda (Bog), onda je kraj krajeva….

    1. Bog=priroda? Ko bi rekao, nisu nas tako ucili? A mnogo sam godina u skole isao.

    2. Sta cemo sa lazljivim lekarima koji su lazima ugrozili ceo narod?

  3. Poštovani , sjajni profesore.
    Pomalo sam skeptičan u vezi sa tim koliko smo savladali gradivo da izađemo na “popravni“ ?!?

  4. Odgovorili ste na moje i pitanje mog komšije. Mi smo se pitali zašto nam se ništa neradi , a ja bih trebao da okrečim kuhinju od 5 kvadrata, a vremena na pretek. Komšija mi je odgovorio: „Pa, nemaš volje, komšija“. Vi ste to rekli na još bolji način. Živi bili!

  5. Ciklicno kukanje bez pominjanja recepture za ovakve situacije, koju nam Istorija nudi, stalno jednu te istu, ali se mi samodovoljno i distancirano pravimo da je ne primecujemo?! To je pravi ‘intelektualni stav’, …. tuzno!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.