Rokenrol doživljen na koži

Milan Nikodijević, reditelj i scenarista filma "Zarobljeno vreme", za Danas

Ostavite komentar


  1. A gde je roken-rol iz Nisa , Kragujevca,N.Sada…
    Zasto Peca vise afirmise Zagreb nego Cacak..

  2. Bravo Nikodijevicu, bravo Popovicu na necemu sto jos nisam video a unapred znam da je dobro, osecam. Da nekada je Radio Vrnjacka Banja ( RVB ) bila stozer sirenja rokenrola i dobre, bas dobre muzike u ovom delu centralne Srbije a i sire. Ovo je jedno odprilike "kapitalno" delo bas zato sto pripadam generaciji Rock ““n““ roll-a, koja je odrasla uz dobru muziku i koja pamti dobre stare neprolazne pesme, koje jos uvek traju i trajace, bez obzira na rasturenu SFRJ i bez obzira na razne "gluposti" sto danas nazivaju muzikom, kojom muzikom i kojim tekstovima pesama. To se nekada nazivao SUND ovo sto danas imamo, cast izuzecima, koji polako odlaze u legendu i jos uvek traju, ali to vise nije to, nikada se nece vratiti vreme od sredine sezdesetih pa do kraja osamdesetih, kada smo ustvari "ziveli" R ““n““ Roll. Long live Rock and roll !!!

  3. Dodao bih jos :"Elipse","Siluete","Crne Bisere","Opus","grupu 220","Buldozer","S vremena na vreme", i jos mnoooooogo njih koje trenutno nemogu da se setim !!!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.