Atomsko sklonište za Novu godinu u Zrenjaninu

Novogodišnji program u Zrenjaninu

Ostavite komentar


  1. Uz svo uvazavanje Bruna Langera (68 god.),ne mogu a da nebudem cinican !! Jednoj od tada (70-tih) naj boljoj rok atrakciji u ex Yu,ne prilici da "tezgare" za "novogodisnje doceke" ! Narocito u Zrenjaninu,koji je u to vreme (70-tih) bio nezaobilazna tacka mnogih bendova !!Zasto !! Pa iz prostog razloga jer danasnji "konzumenti" rock and rolla neznaju za "Atomsko skloniste" a mi koji znamo,suvise smo stari (i lenji) da izadjemo na gradski trg za docek 2018 god.!!! A "politicki kontekst" ovog prodavanja "““leba i igara" (a bez ““leba),necu ni da spominjem,mada je bitan !!! No,ako je u pitanju "puko prezivljavanje"….““ajd““ nek im bude !!!

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.