Beer fest menja način plaćanja: Zbog problema prve večeri organizatori promenili odluku o ulazu u sve zone

Ostavite komentar


  1. ИТ експерти рекли лако ћемо, а у пракси не иде баш тако. И платна картица да ради је код нас успех, далеко је 21. век.

  2. Vas sistem i aplikacija su bili problem, a ne internet… Vasa losa organizacija je problem! Na ulazima ljudi koji nisu upoznati sa pravilima ulaska, validacije, teraju ljude da cekaju red od 2h da bi odstampali svoje online kupljene ulaznice… Ne znaju koji je VIP a koji obican ulaz, ne znaju jedan odgovor da vam daju, samo nose zute prsluke i stoje sa strane….

  3. Neverovatno da nisu naucili od drugih festivala koji se uspesno organizuju sirom Evrope. Ovo samo kod nas moze da se desava !

  4. Pa ako su hteli ovaj sistem mogli su da odu do Novog Sada na Exit i vide kako treba takav sistem da funkcionišw, ono juče je bio totalni organizacioni kolaps

  5. Kamo sreće da se više nikada ne održi na tom mestu. 4 dana roka i 3 dana turbo folka, koji još glasniji, na mestu gde se zvuk širi po celom gradu a nama kod Opštine, ni zatvoreni prozori ne znače ništa jer se ne čuje televizor u stanu.. Kako li je onima koji su u njihovoj zoni uživanja a imaju bebu, malu decu, rade ili im neko umire u stanu uz Hladno pivo i treš muziku.

  6. MTS propao, baš mi juče zvonili na vrata i nudili usluge, a ja odjavila i žični i mob.Hoću da budem obaveštena a ne cenzurisana u mraku, da ne dele moj broj naorednjacima da me smaraju.

  7. 100 x sam izjavio da se organizacijom i najmanjeg, a kamo li većeg skupa mora imati licenca.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.