Beogradski sindikat: Bili smo žrtve cenzure na Jutjubu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Bgd Sindikat je ovom pesmom upalio svetlo u mracnoj Srbiji…to svetlo ce obasjati i one koji hoce da nas u ovom mraku ubede da je Kosovo izgubljeno….lepo im je receno “OTETO”…to im je rekao i Patrijarh i crkva i narod sa Kosova,ali njima izgleda da nije jasno da ce njihova izdaja popaliti sva svetla i da ce tada nekome svanuti a nekome pasti mrak zauvek!Ziveli…braco,do godine u Prizrenu!!!

  2. U mraku koji oni spominju niko nebi mogao da čuje njihov glas,pošto se čuje znači mraka nema.Nikada neću razumeti potrebu ljudi da kmeče i budu destruktivni.Svako bira sam svoj put i ako drugi ne dele njegov stav koji je neretko pogrešan ne treba da seljuti.U vremenu kada smo suočeni sa problemima,pokušajima da se ugrozi integritet države i naroda ovakav nastup je pomoć onima koji ne vole Srbiju.

  3. Koliko vojnika ima Beogradski sindikat kada planira da se vraca u Prizren? Hoce postovati rezoluciju 1244 pa se vratiti tamo sa 1000 vojnika ili ce ipak sa vise?

  4. U ovom spotu prikazuju potresne scene koje smo svi vec imali prilike da vidimo.Sta je poenta pjesme?Zasto nas vraćate u prošlost?

  5. Bgd Sindikat je ovom pesmom upalio svetlo u mracnoj Srbiji…to svetlo ce obasjati i one koji hoce da nas u ovom mraku ubede da je Kosovo izgubljeno…

  6. Poseta Beogradskog sindikata KiM = priznanje KiM. Njihova poseta KiM i Prizrenu predstavljala bi priznavanje nezavisnosti Kosova i Metohije i zato je najbolje da nikada ne idu tamo, kao što je i do sada bio slučaj.

  7. Bilo i lepo da odete u taj Prizen i odatle zapevate, a ne iz centra Bograda da se junačite. Posetite te manastire na AP KiM pa odatle pozivajte.

  8. lako je ispijati pice po beogradskim kafićima i smiščjati koje kakve tekstove i tako se junačiti. Idite na Kosovo,pomozite ugroženom narodu,nađite se u njihovoj koži pa onda nešto pevajte. Slažem se za cenzurisanje. I treba.

  9. Ma vi ste žrtve sami sebe. Iz BG smišljate nebuloze i plasirate javnosti. Što ne odete malo na KiM pa tamo glumite patriote?

  10. Zanimljivo je sto se oni bore iz Beograda za KiM, pesmom, a ne delima. Ko od mladih sada ide u vojsku,dobrovoljno?

  11. Kosovo i Metohija se ne brane pesmam, repovanjem vec delima. Videli bi ko bi branio KiM da izbije novi rat.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.