Deni MastersonFoto: CA DOC/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Deni Masterson premešten je u zatvor s najstrožim uslovima. Glumac iz serije“Vesele sedamdesete“ prošle godine osuđen je zbog silovanja na 30 godina do doživotnog zatvora i sada je prebačen u zatvor u kojem je bio i Čarls Menson.

Zajedno sa serijskim silovateljima, ubicama i čovekom koji je ubio sina Bila Kozbija, Deni Masterson je sada u državnom zatvoru Korkoran. Premeštanje se dogodilo 29. januara, piše „Deadline“, prenosi Index.

Mastersona drže u zatvorskoj jedinici s najvišim nivoom sigurnosti.

Deni Masterson tek 2042. može tražiti uslovni otpust

Što se tiče izlaska, prema evidenciji državnih zatvora, Masterson može tražiti uslovni otpust 2042. Uslov je, naravno, da ne upada u probleme iza rešetaka.

„Datumi prihvatljivi za uslovni otpust takođe se mogu promeniti na bazi niza drugih razloga, uključujući sudske naloge, promene zakona i rutinske revizije“, navodi se u dosjeu.

Jedan od najvećih poslodavaca u regiji, državni zatvor Korkoran trenutno ima prekoračen kapacitet s otprilike 3.700 zatvorenika – od kojih su 42 osuđena na smrt. Postoji i Zaštitna stambena jedinica s 47 zatvorenika za one kojima je potrebna „posebna zaštita od drugih zatvorenika“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari