Dženifer Aniston kaže da joj je dosta „cancel" kulture: Ne stavljam sve u isti koš sa Vajnstinom 1Dženifer Aniston, Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

 

Dženifer Aniston je progovorila protiv „cancel“ kulture i istakla da ne treba svi da budu stavljeni u isti koš sa osramoćenim Harvijem Vajnstinom.

U intervjuu za Wall Street Journal, Dženifer Aniston je rekla: „Dosta mi je ‘cancel’ kulture. Verovatno ću biti ‘kenselovana’ samo zato što sam izgovorila to. Ne razumem šta to znači“.

Dodala je: „Zar ne postoji iskupljenje? Ne znam. Ne stavljam sve u isti koš sa Vajnstinom“.

Ona je objasnila da je Vajstin nije uznemiravao, ali da nije imala prijatna iskustva sa njim.

„On nije tip za kog kažete ‘Jedva čekam da visim sa Harvijem’. Nikad. Više je bilo ‘O, Bože, ajde, stisni zube'“, rekla je ona i dodala da, iako je nikada nije napao, tražila je da ima nekog u prostoriji kada ju je posetio.

Aniston trenutno glumi u trećoj sezoni serije The Morning Show, koja prati posledice otkaza jednom od voditelja jutarnjeg programa nakon što se prošire optužbe za seksualno uznemiravanje.

Kroz seriju se provlače teme različitog pogleda na pokret #MeToo koji je uzdrmao Holivud i u okviru koga je i sam Vajnstin došao pred sud.

Da podsetimo, osramoćeni producent osuđen je na 39 godina zatvora zbog silovanja i seksualnog napada.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari