Euforija od prve pesme: Buč Kesidi rasprodali koncert na Tašu

  Ostavite komentar


  Scena

  Radik Tjuljuš, Lav Kovač i Vladimir Đorđević predstavljaju projekat "Burning From The Inside" u Beogradskoj filharmoniji: Ritam ima moć da rasteže i sužava protok vremena 10

  Radik Tjuljuš, Lav Kovač i Vladimir Đorđević predstavljaju projekat „Burning From The Inside“ u Beogradskoj filharmoniji: Ritam ima moć da rasteže i sužava protok vremena

  Dok sala Beogradske filharmonije s nestrpljenjem očekuje da postane epicentar muzičke magije 8. decembra, trio izuzetnih umetnika - Radik Tjuljuš, Oliver Josifovski i Lav Kovač - odlučili su da sa čitaocima dnevnog lista “Danas” podele tajanstveni svet svoje muzičke kreacije.

  Naslovna strana

  Naslovna strana za 6. decembar 2023.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

  Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.