Kao i svake godine, Exit će tokom četiri dana jula na 20 bina predstaviti više od 600 izvođača i ugostiti posetioce iz celog sveta. Ono što ih čeka na festivalu je presek svetske mejnstrim i nezavisne scene, kao i obilje supkulturnih muzičkih pravaca, ali i tradicionalno gostoprimstvo Novosađana, kao i more zabavnih sadržaja koje je festival spremio za sve svoje posetioce.


Na radost svih obožavalaca trodimenzionalnih efekata, u Srbiji po prvi put, pravo sa Glastonberija, na Exit dolazi 3D Disco. Suba Stage Igloo powered by Tuborg predstaviće na ovim prostorima žurku kakvu publika do sada nije doživela, dok će se u trodimenzionalnoj kupoli u skladu sa muzikom smenjivati panoramski efekti koji će obezbediti potpuno nesvakidašnji audio-vizuelni doživljaj. 3D Disco će biti mesto na kojem će se uživati u smeni scena podvodnog sveta i vatre vrućeg disko kluba, dok zidovi kupola bukvalno oživljavaju plešući. Svako veče specijalni gost Suba 3D disko kupole biće britanski vizuelni umetnik Novak 3D Disco, koji će Suba stejdž transformisati u „3D Disco 360TM“, a publika će sa 3D naočarima uživati u ovom jedinstvenom spektaklu. Kao i svake godine, red će se sigurno stvoriti ispred jednog od najpopularnijih šatora na Exit festivalu – Silent Disco powered by Converse. Ono što spolja izgleda kao gomila pomalo blesavih ljudi koji plešu i luduju bez muzike, zapravo je žurka na dve različite frekvencije koje posetioci nameštaju na slušalicama koje dobijaju na ulazu. Silent disco je nezaobilazni deo zabave na svim većim muzičkim festivalima, a potpuno je jasno i zašto: neki od najzabavnijih momenata na festivalu posetioci beleže baš tu.

Novina ovog Exit festivala svakako će biti i Zip-Line, dvadesetak sekundi potpune slobode dok se pričvršćeni spuštate niz zategnutu sajlu. Za ljubitelje ekstremnih sportova Aeroklub Novi Sad obezbedio je i niz nesvakidašnjih aktivnosti, dostupnih posetiocima festivala, kao što je panoramsko razgledanje avionom i tandem skok padobranom. I mt:s Dance Arena predstaviće najbolju žurku do sada. Pored akrobata, igrača i igračica, svakodnevnih maskenbala, specijalnih efekata i konfeta, mt:s Dance Arena predstaviće i trodimenzionalne projekcije i potpuno lude CO2 dimne žurke.

Ulaznice po promo ceni još samo danas

Četvorodnevne ulaznice za Exit dostupne su po promotivnoj ceni od 6.990 dinara samo još danas. Već od sutra cena ulaznice za četiri dana Exita iznosiće 10.990 dinara. Danas je i poslednji dan za kupovinu ulaznica sa studentskim i srednjoškolskim popustom. Do ponoći studenti mogu da kupe paket ulaznica po ceni od 5.990 dinara, a srednjoškolci za 4.990 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari