Tuborg LovefestFoto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Festival „Tuborg Lovefest“ biće održan od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji u parku pored izvora Jezero, a izvođači će nastupati na pet muzičkih bina.

Po rečima organizatora, kompleti karata za sva tri dana festivala gotovo su rasprodati, dok je mali broj ostao i za najskuplja, VIP mesta, prenosi Beta.

Na najvećoj bini „Fire Stage“ nastupaće Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, William Djoko, Chris Liebing, Dennis Cruz – ukupno više od 100 izvođača.

„Ultra Energy Stage“ ugostiće izvođače među kojima su dvojac Fjaak, čuveni američki di-džej Louie Vega, Radio Slave, Hunee, Eternal Love i Fred P i drugi.

Na „najmanju binu na svetu“ „Stage 99“ stižu Eelke Klejin, Gina Jeanz, Manda Moor, Sirus Hood, Laolu, a na binu „Vodavoda H2O“ se ponovo vraća William Djoko, koji je prošle godine na Olimpijskom bazenu napravio „žurku za pamćenje“.

Tokom festivala svoju zonu imaće i „Cirkobalkana“, a „Cirkusfera“ i „Lovefest“ predstaviće pod sloganom „Živi cirkus“ i približiti posetiocima sve odlike savremenog cirkusa kroz predstave, specijalne tačke i radionice.

„Cirkusfera“ će specijalno za sve goste u Vrnjačkoj Banji 1. i 2. avgusta, dan pre zvaničnog početka festivala, prirediti predstavu „Love CirkusKabare“, a broj mesta je veoma ograničen.

Tokom tri festivalska dana, publika festivala imaće priliku da prisustvuje radionicama i tačkama savremenog cirkusa.

Ove godine je tokom „Lovefesta“ veliko interesovanje za festivalski kamp, a budući da su mesta ograničena, veliki broj ulaznica već je rasprodat. Više informacija o kampu, lokaciji, kao i kako do ulaznica je na sajtu www.lovefest.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari