Festival za mlade bendove ROCK IT u Domu omladine Kragujevac 1Foto: Z.S.M.

Dom omladine Kragujevac raspisao je konkurs za prvi ROCK IT, muzički festival mladih autorskih bendova koji će se održati 17. avgusta u Kneževom arsenalu.

Pravo prijave imaju svi mladi autorski bendovi bez obzira na to da li imaju ili nemaju zvanično izdanje, a po propozicijama manifestacije mladi bendovi su oni čiji prosek starosti članova ne prelazi 30 godina.

Svi zainteresovani bendovi koji ispunjavaju uslove mogu se prijaviti do 1.avgusta i to na mail domomladinekragujevac@gmail.com

Prijava za ROCK IT treba da sadrži: ime benda, tri autorske kompozicije u mp3 formatu, kratku bografiju koja mora da sadrži godinu rođenja svakog člana benda, jedna fotografiju benda bez logotipa i linkove za društvene mreže fb, instagram, yt.

Festival za mlade bendove ROCK IT u Domu omladine Kragujevac 2
Foto: Promo

Ovako koncipirana prijava na konkurs ujedno predstavlja saglasnost svih prijavljenih bendova da organizator kompletan konkursni materijal može koristiti u promotivne svrhe bez prethodnog upita.

Lista prijavljenih bendova koji ispunjavaju uslove iz ovog konkursa i koji ulaze u konkurenciju za takmičenje biće objavljena na zvaničnom sajtu ustanove Dom omladine Kragujevac 5. avgusta.

Svaki od finalista imaće na raspolaganju 30 minuta za nastup uključujući dolazak na binu i odlazak sa bine.

Pobednički bend proglasiće stručni žiri nakon završetka predstavljanja svih učesnika i revijalnog nastupa.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.