Posle deset nedelja najboljeg domaćeg rokenrol zvuka, Jelen Top 10 turneja 17. juna stiže i u Beograd. U bašti SKC-a sa početkom u 19 časova, pored bendova koji su obeležili turneju – Kanda Kodža i Nebojša, Block Out, Hypnotized, Bjesovi i Darkwood Dub, prvi put nastupiće i grupa Eyesburn, koja će nakon četiri godine, ponovo svirati u originalnoj postavi: Kojot, Laza i Alek, sa pojačanjem Lale, Vukašin i Dule. Ovaj nastup u okviru Jelen Top 10 turneje biće najava njihovih novih pesama, albuma, kao i koncerta u SKC-u na jesen.


– Jedva čekamo da se ponovo sretnemo sa svojim fanovima. Četiri godine je dug period kako nismo nastupali. Svi u bendu uželeli su se žive svirke, jednako kao i svi oni koji su to tražili u svojim porukama na internetu. Pružićemo publici u SKC-u pravo veče za pamćenje – izjavio je Alek, frontmen grupe Eyesburn.

U želji za promocijom kvalitetne urbane muzike, pored emisije Jelen Top 10 startovala je i Jelen Top 10 turneja. Prepuni klubovi širom Srbije dokaz su potrebe i želje mladih ljudi za drugačijim, kvalitetnijim muzičkim sadržajem. Sjajna publika i fenomenalni nastupi bendova čine da ova turneja bude asocijacija prave, savremene rok svirke, koju će Srbija dugo pamtiti. Ovaj muzički karavan do sada je obišao Novi Sad, Kragujevac, Čačak, Sremsku Mitrovicu, Leskovac, Šabac, Pančevo, Sombor, Suboticu i Banja Luku. Ulaznice za beogradski koncert već su u pretprodaji po ceni od 800 dinara na blagajni SKC-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari