Grupa „Hurricane“ predstavlja Srbiju na Evroviziji 2020 (VIDEO)

Stručni žiri i publika se složili

Ostavite komentar


    1. Kakvi botovski komentari po istom sablonu…Sta kritikujete Vucica kad ste isti. Drugo, jel iko od vas prati Eurosong i jel zna sta se tamo trazi i sta pobedjuje. Prosle godine Nevena bezlicna, neharizmaticna, bez energije.. Sad kada smo poslali devojke koje izgledaju i pevaju po svim evropskim standardima ni to ne valja…Dogovorite se sa svojim mozgom, pa onda pogledajte sta stranci misle o pesmi. Nemojte biti bezlicna rulja.

      1. Kad’ već tako kulturno i sa mozgom pitaš, da ti kažem. Pregledaj malo pažljivije ovogodišnje učesnike i njihove kompozicije. Preovladava trend Bili Ailiš, i opravdano, jer to jeste stvarnost, dok ova stvar, ali i pojava, odgovara osamdesetim, ‘ajd, malo i devedesetim, dakle, kao i u svemu drugom kasnimo. Problem nije u ovim, siguran sam, veoma kvalitetnim devojkama, već u režimskom žiriju (većini), koji, i inače, retro poput celokupne vlasti, nema sluha za bolje…

        1. Ono sto je najmerodavnije je publika. Pogledajte sta ljudi, razlicitih uzrasta, misle o ovoj pesmi i uopste celom kompletu. Uostalom, Neta je pobedila pre 2 god sa jednom pevacki nekvalitetnom numerom, pa je ta pesma zaintrigirala publiku. Evropa ove godine trazi nesto drugacije, nesto brzo, nesto energicno u moru balada koje lice jedna na drugu. Zato je ovo pun pogodak. Neda isto nije bila los, ali je ovo bolje resenje.

        2. Ovo ničemu ne odgovara, jer ove niti pevaju niti znaju da pevaju. Blagi užas i dno dna…

  1. Utisak: u kafani na kraju sela pevačica nije dosla te su prisutne dame „dovatile“ mikrofone.

  2. Ovo je katastrofa,ni pevati ne znaju ,samo fals.Ovo nije Grand da se takva pesma plasira.

    1. U svim segmentima se pokazuje stanje u državi pa i u ovom

      1. Jedino crnka zna da peva i ona bi sve solističke, muzičke role trebalo da preuzme, ove druge dve su katastrofalne.

  3. Evroviziju ne volim, pogledao sam nasu pesmu… sramota. Ove pevacice odaju utisak profesionalnih spalavarki, losih glasovnih mogucnosti, pesma nikakva. Ovaj izbor predstavlja tugu nase sadasnjosti.

    1. . Izbor pesme je već viđeno sto puta, za Pink. Pesme Evrovizije će biti kao i dosad bezlične, nadasve dosadne.Naši voditelji sinoć neka prvo nauče pravilno da govore srpski i engleski jezik. Ono kreveljenje nije bilo smešno, a ni primer mlađima. Humor prepustite onima koji to umeju.

    1. ne vređaj ljude sa sela, ovo se viđa po Beogradu, selektovanje se radi u Beogradu, održava u Beogradu. Čast je biti seljak, ne i Beograđanin. Sve televizije sa nacionalnom frekvencijom imaju sedište u Beogradu…

      1. Da Vam objasnim: u Beogradu, kada kazemo „seljana“, „ljak-se“ (seljak), na umu imamo osobe koje svojim ponasanjem, izgledom i kulturom ne pristaju ni u selu ni u gradu (mada grad sve to proguta). Sigurno Dejan nije komentarisao u kontekstu koji ste razumeli.

  4. odgledaš ovo i konstatuješ da su dobrar izbor da se postidi svaki građanin Srbije. Zamislite našu decu, koja ne žive i ne rade u Srbiji, kada nakon pojavljivanja Srbije na pesmi Evrovizije, moraju da se pojave na svoje radno mesto i pravdaju se kako su ove predstavnice dvadesetoprocentne Srbije, dok ih ostatak građana Srbije ne doživaljava kao svoje predstavnice…

    1. Zasto mislite da moraju da se pravdaju nekom? Prvo, ovo je festival lakih nota, lake zabave i promocije LGBT trans i ko zna jos koje cega! Devojke ce se sjajno uklopiti! 95% Evrope ne prati ovaj festival koji je uzgred budi receno sve osim festivala!

  5. Kao da se pobednik unapred znao. Reče Braja: dali su mi ovaj papir da pročitam. Čini mi se da nikad gora pesma nije izabrana, ko će to pevati ili slušati posle svega.

  6. Zanima me samo da li dotične gospođice o svom trošku putuju na Eurosong, pošto reprezentativci Srbije u taekwondou na Svetsko takmičenje putuju o svom trošku… Bruka

  7. Gotivim ove devojke i volim da ih slušam. Ali ovo je loša pesma i loše pevanje. Nema ništa od nekog dobrog mesta na Evroviziji.

  8. Uzas… Ali ovo je slika nase drzave … Pesma grozna. Nemaju talenat za pevanje, sve u svemu jadno i bedno. Kakve li su ostale pesme bile kad je ovo izabrano za najbolju

  9. Bilo je nekoliko dobrih, originalnih pesama na ovogodišnjoj beoviziji, i pevača sa dobrim glasom. Ova pesma nema ni jedno od ta dva kvaliteta. Po komentarima stručnog žirija, koji su se pravdali, pre nego što su dali najvišu ocenu uraganu, da je ishod pobednika bio unapred odredjen…. Bzvz

  10. Da je po ukusu Danasovih fanova, na evroviziju bi otišao neki alterenativni rok bend sa pesmom „Ja nisam, ja ne znam, ja tu ne pripadam“ koja nosi poruku srpskoj mladeži da ne treba da ostanu u Srbiji i da treba što pre da emigriraju u neku uređenu zemlju koja nije imala Miloševića. I da otud od srpskih programa gledaju samo Kesicevih 24 minuta, jednom nedeljno.

  11. U porodici vrištavci postoje dva roda i tri vrste, rogati vrištavac (Anhima cornuta), južni vrištavac ili južni kreštavac (Chauna torquata) i severni vrištavac (Chauna chavaria).

  12. Šminkanje nije jača strana Srpkinjama!-Načvakane,govorio je moj otac!

  13. Ne mogu Srbi bez turskog melosa pa to ti je! Pa još sa ovim ustima kao patke!!

  14. Vidim da ih sponzorise prodavnica lustera, pa su delove istog nalepile na kostim. Lepo.

  15. Ja neznam čemu ovko uvredljivi komentari za devojke koje su se skroz primereno obukle. Grudi, zadnjica, pa čak noge su potpuno pokrivene. Ukoliko ste spremni da devojke izvređane jer im se vidi stomak i deo leđi, onda to daleko više govori o vama nego o njima

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.