Američka pevačica Gven Stefani definitivno je otišla najdalje kada je u pitanju prikupljanje pomoći za Japan koji je nedavno pogođen razornim zemljotresom i cunamijem. Pevačica grupe No Doubt (Nou daut) odlučila je da novac prikupi tako što će na aukciji u Los Anđelesu ponuditi sebe fanu koji ponudi najviše novca.


Ponuda Gven Stefani odnosi se na to da sa fanom koji da najviše para, a to ne može biti manje od tri miliona dolara, provede zajedno čak tri dana. Onaj ko dobije Stefani „na poklon“ od nje može tražiti i da održi privatni koncert za njega i porodicu ili prijatelje, praktično bilo šta osim, kako stoji u saopštenju, „nepristojnih ponuda“ i „fizički neizvodljivih stvari“. Pevačica je inače već donirala milion dolara za pomoć porodicama žrtava zemljotresa i cunamija u Japanu. Iako je objavila nekoliko solo albuma, pevačica trenutno sa ostatkom benda No Doubt radi na novom albumu.

– Katastrofa koja je pogodila Japan daleko je od srceparajuće. Ona spada među najstrašnije katastrofe koje su pogodile čovečanstvo. Spremna sam da uradim bilo šta kako bih pomogla tim ljudima i želim da svojim primerom ohrabrim i druge javne ličnosti da iskoristile svoj uticaj za prikupljanje novca. Očekujem od svojih fanova širom sveta da se nadmeću za mene i pokažu svoju humanost – rekla je Gven Stefani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari