in memoriam ket dženisFoto: Shutterstock/Davdeka

Ket Dženis, pevačica i kantautorka koja je postala popularna na TikToku u januaru, preminula je u 32. godini.

Porodica Ket Dženis objavila je na društvenim mrežama da je Ket, čije je pravo ime bilo Ketrin Ipsan, preminula od raka okružena porodicom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cat Janice (@cat.janice)

„Večno smo zahvalni na izlivima ljubavi kojie su Ketrin i naša porodica dobijali prethodnih meseci. Ket je videla kako je njena muzika dospela tamo gde nikad nije očekivala i počiva u miru znajući da će nastaviti da obezbeđuje sina kroz svoju muziku. To ne bi bilo moguće bez svih vas“, rekli su.

Otkrili su i da će, po zahtevu pevačice, posthumno objaviti snimljene pesme u njeno ime, od kojih će ceo prihod ići njenom sedmogodišnjem sinu Lorenu.

 

@cat.janice Thank you for loving me. Im praying a miracle makes me through this but I think im being called Home. My last joy would be if you pre saved my song “Dance You Outta My Head” in my bio and streamed it because all proceeds go straight to my 7 year old boy im leaving behind. Please please share this, I need to leave this with him. If there is anything you need to know, is that the only opinion of yourself is your opinion. Love yourself and be gentle with others. I hope to make it through this but if not, to all a good night. #cancer #songwriter ♬ Dance You Outta My Head – Cat Janice

Pre svoje smrti, Ket Dženis je u januaru na TikToku najavila da rak pobeđuje i da će objaviti poslednju pesmu na svoj rođendan, 19. januara, pod nazivom Dance You Outta My Head.

Naknadno je objavila i da je promenila dogovor tako da sav prihod od svih njenih pesama odlazi njenom sinu.

„Želim da moja poslednja pesma donese veselje i radost! To je sve što sam želela tokom borbe sa rakom. Molim vas, delite ovo, želim da ovo ostavim Lorenu“, napisala je u jednom videu.

Taj video sakupio je više od 56 miliona pregleda, a pesma Dance You Outta My Head bila je na vrhu Bilbordove liste Top 50 za TikTok.

Ket Dženis je u martu 2022. dobila dijagnozu sarkoma, retkom oblika raka koji se razvija u kostima i mekom tkivu.

Do jula te godina prošla je kroz operaciju, hemoterapiju i zračenje i proglasila je da više nema rak, ali se on vratio krajem prošle godine.

Izvor: NME

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari