Koncert benda Eastock večeras u Užicu 1

Užičko-višegradski bend Eastock nastupiće večeras od 20,30 časova u Gradskom kulturnom centru Užice.

Biće to njihov prvi samostalni koncert, tokom koga će promovisati i svoj prvi album, a kao gosti nastupiće bendovi Random iz Beograda i Teorija zavere iz Požege.
Bend Eastock, koji neguje moderni rok i prepoznatljiv je po troglasnom pevanju, čine Nemanja Valjarević (vokal), Lazar Gavrilović (gitara, back vokal), Marko Gavrilović (bas gitara, back vokal) i Srbislav Savić (bubnjevi).

Grupa je nastala pre dve godine i snimila je nekoliko singlova, među kojima su Novi početak, Dan i Zidovi, a publika će večeras prvi put čuti i njihov prvi album.

Posle nastupa u beogradskom klubu Danguba 2015. godine, počinje uspon grupe i nastupi na većim festivalima, na kojima je svirala kao predgrupa Rambu Amadeusu, Del Arno Band-u na HillsUp festivalu na Zlatiboru, Goblinima, Hladnom pivu, Električnom Orgazmu na Next Festu…

Na takmičenju Peckham live stage 2016. godine u Banjaluci, Eastock osvaja drugo mesto, a iste godine pobeđuje na Čačanskoj gitarijadi. U martu ove godine, osvaja prvo mesto na takmičenju demo bendova u Rudom, a spotovi Zidovi i Novi početak emitovani su na MTV. N.Kovačević
Fotografija: Eastock bend

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari