Trio iz Mladenovca najavio je konačno snimanje svog prvog albuma čiji se izlazak, prema rečima gitariste i pevača Jovana Stepića, očekuje krajem februara, početkom marta. Najavljen beogradski nastup 3. februara u klubu Atom Live (Cara Dušana 13, Dorćol).


Cotton Pickers, nenametljivo i bez pompe gotovo svakodnevno koračaju krupnim koracima pravo ka vrhu domaće scene. Etiketu odličnog live sastava čije su autorske pesme vredne svake pažnje vredno i pošteno su osvojili predanim radom i čestim koncertnim aktivnostima, čak i u situaciji kada nikome ne cvetaju ruže što se tiče kontinuiteta nastupa i interesovanja publike. „2012. je definitivno godina kada će izaći naš album prvenac. Snimanje počinjemo za nekoliko dana, a album će se zvati „SlaughterHouse Blues“. Očekujemo da izađe krajem februara, početkom marta pa će ljudi moći da se uvere, ili razuvere, u naš kvalitet“, otkriva Jovan Stepić.

Nema sumnje da će braća Stepić, Jovan i Ivan, kao i bubnjar Uroš Ugrinović i ovaj poduhvat realizovati na visokom nivou, opravdavajući pobede na značajnim festivalima poput Zaječarske i Požarevačke gitarijade. Početak koncerta u klubu Atom Live najavljen je za 22.30, a cena ulaznice je 200 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari