Koncert sastava Kalem 20. aprila u Sinagogi 1Foto: Jana Mitrović

Sastav Kalem održaće koncert u novosadskoj Sinagogi, 20. aprila od 20 sati i tom prilikom predstaviti svoj debitantski album „Meseče“ nedavno objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

„Divno je vratiti se u grad u kojem sam studirao. Na sceni Sinagoge sam nastupao nekoliko puta, ali ovo će biti prvi put da se predstavljam kroz nešto što je lično“ kazao je Dušan Popović Lipovac i dodao: „Ta sala toliko divno odzvanja, da sam iskreno maštao o tome da na njoj predstavimo Kalem jednog dana – i eto, 20. april je taj dan!“

Stefan Ilić je istakao da pamti da je kao mali nastupao u Sinagogi sa školskim orkestrom.

„Činjenica da se tamo opet vraćam me je obradovala, jer se dobro sećam magične akustike tog prostora. Željno iščekujem druženje sa novosadskom publikom i nadam se da ćemo svi skupa uživati. “, kazao je on.

Članovi sastava Kalem najavljuju da publiku na koncertu očekuju i gosti.

„Svirajući, upoznali smo veliki broj kolega i, sasvim spontano, oni su počeli da bivaju gosti na našim koncertima. Tako će biti i u Sinagogi, kada će nam se pridružiti Danijela Veselinović, naša prva dama trube, ali i Tamara Jokić (vokal) koja je opravdano bila odsutna na Kolarcu, a sada nadoknađuje taj izostanak. Uz njih dve na sceni, sigurni smo da će to biti predivan koncert“, ukazali su oni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari