Članovi benda Metallica u Beograd dolaze na dan koncerta, 8. maja, a za organizovanje njihovog nastupa na Ušću biće zaduženo više od 1.000 ljudi, najavio je organizator koncerta Beogradska arena. Kapije se otvaraju u 17 sati, a publiku očekuje nastup benda Gojira od 18.30, da bi pre izlaska na scenu članova grupe Metallica atmosferu zagrejao sastav Machine Head. Iza scene, biće podignuto „privremeno naselje“ za članove bendova, kao i veliki broj tehničkog osoblja.


Metallica evropsku turneju povodom 20 godina od izdavanja čuvenog „Black albuma“, započinje dan ranije u Pragu, ali je još uvek iznenađenje koja će pesma otvoriti koncert. Bend će fanove obradovati 21. aprila limitiranim izdanjem albuma „Beyond Magnetic“ na vinilu koji će od tada biti u prodaji.

To će biti ploča u srebrnom izdanju sa ekskluzivnom Metallica nalepnicom, a sadrži četiri uživo izvedene pesme, nastale kao miks pesama sa albuma „Death Magnetic“ na proslavi godišnjice u Filmore Theatre u San Francisku, u decembru prošle godine. Na ploči će se naći numere „Hate Train“, „Just A Bullet Away“, „Hell And Back“ i „Rebel Of Babylon“. Ulaznica za fan pit više nema. U prodaji su ostale ulaznice za parter po ceni od 3.300 dinara i tribine 5.500 dinara, i mogu se kupiti na biletarnici Beogradske arene, u Bilet centru, na Eventim prodajnim mestima, u Gigstix-u i tržnom centru „Ušće“, kao i putem internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets.rswww.eventim.rs, www.gigstix.com

Koncert Metallice na Ušću organizuju Live Nation, Adria Entertainment i Arena Beograd pod pokroviteljstvom Jelen livea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari