Miško Plavi Trio, koji čine – Milivoje Petrović Miško Plavi, Vasil Hadžimanov i Srđan Dunkić Johnny, nastupiće večeras u Mikser hausu. Oni će izvesti koncert pod prepoznatljivim nazivom Music Around The World.


Ovaj sastav iskusnih muzičara koji će se posle dugo vremena naći zajedno pred beogradskom publikom može se pohvaliti laskavom titulom za najbolji koncert Nišvila 2011. Jedan od svojih brojnih nastupa su ovekovečili na CD-u „Live in Belgrade 2012“, snimljenom na manifestaciji Momin krug. Miško Plavi je multiinstrumentalista koji se pojavio na novotalasnoj rok sceni početkom osamdesetih godina kao gitarista, basista i klavijaturista sarađujući sa bendovima: Via Talas, D’Boys, Piloti, Ekatarina Velika, i dr. Poslednjih godina njegova preokupacija je harmonika, a sa ovim instrumentom je izgradio i značajnu svetsku karijeru. Od 2000. godine izvodi program Music Around the World, sa kojim je održao više od 200 koncerata u Japanu, gde je objavio i album „Istok ljubi Zapad“. Autor je muzike za nekoliko srpskih, francuskih i američkih filmova.

Nastup počinje u 21 sat, a karte se mogu kupiti u Mikser hausu i svim prodajnim mestima Eventima. Cena karata je 700 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari