Nastup povodom 25 godina od albuma "No Comment" 1FOTO: KD PROMO

– Jezgro našeg „napona“ je danas jače nego ikada pre, pazimo se i čuvajmo, jer ako stanemo gubimo sve! Kao ljudi i kao bend, još uvek smo u šinama sreće, a svaki naš koncert je za nas novi inspirativni izazov – kazao je Zvonimir Đukić Đule, frontmen benda Van Gogh najavljujući dvodnevni koncert grupe, koji će biti održan 11. i 12. marta, u Kombank dvorani.

On je na konferenciji u Kombank dvorani ukazao da su karte za prvi koncertni datum rasprodate, a prisutni u klubu Lisabon imali su priliku da vide spot za pesmu Pipi.

Ovom koncertom, bend se vraća pesmama „Visokog napona“ koje decenijama grupa nije svirala i koje će autentično oslikati energiju „No Comment“ albuma, izdatog pre 25 godina.

– Vangogovski „Visoki napon“ doneće publici sviračku energiju kao i pregršt horski pevanih refrena! Pesmama iz različitih perioda njihove višedecenijske muzičke karijere, kao i svojom kreativnom nepredvidivošću, bend će se publici predstaviti u potpuno novom svetlu – ukazali su organizatori.

Đukić je rekao da je 25 godina proletelo brzinom munje od, kako kaže, njegovog omiljenog rifovima i vriskom publike nabrijanog albuma „No comment“.

On je dodao da će se 11. i 12.marta spojiti energija, emocija i strast starije i mlađe publike u takozvanom grotlu ljubavi.

– Dragi ljudi, uz duboki naklon svima koji ste ostali verni ideji i poruci koju nosi rokenrol, 11. i 12. marta vas čekamo uz visoki Vangogovski gitarski napon – poručio je Đukić.

Dugogodišnji bubnjar Srboljub Radivojević rekao je da je posle 25 godina od kultnih koncerata u SKC-u, u članovima benda još jači plamen.

– Jedva čekamo da se 11. i 12. marta ponovo zagrlimo sa našom publikom, i kako dolikuje onima koji se ne predaju, uz zajednički huk i zvuk, proslavimo 25. „No Comment“ rođendan – istakao je Radivojević.

Koncert će biti održan u skladu sa propisanim epidemiološkim merama.

Inače, u cilju pomoći i podrške humanitarnom radu Fondacije Plan B, kupovinom „limited edition“ majice sa printom Đuletovog lika, proizvedene u seriji od 100 komada, po ceni od 3.490 din. u Jugotonovoj prodavnici u Nušićevoj br. 27, uz majicu svaki kupac na poklon dobuha i ulaznicu za koncert 12. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari