Nastupi svetskih zvezda po 50 procenata nižoj ceni 1

Ljubitelji muzike moći će da za koncerte Beth Hart, koji će se održati 2. decembra, Mando Diao, čiji nastup je najavljen za 7. decembar, Schiller, koji je najavljen za 18. januar sledeće godine, i Tom Odell koncert planiran za 12. februar sledeće godine, nabave ulaznice za upola cene.

Mogu ih nabaviti ovog vikenda od 2. do 4. novembra – najavljeno je na konferenciji za medije održanoj u VIP Maršalovoj sali Kombank dvorane. Popust se odnosi na ulaznice u parteru, i njihov broj je ograničen.

Charm music Serbia je najnoviji član porodice Charmenko, međunarodne kompanije koja se bavi negom i očuvanjem muzike, sa sedištem u Istanbulu, sa sestrinskim kompanijama širom Evrope, koja se konstantno razvija. Direktorka Charm Music Srbija, Sara Gigante (Đigante), istakla je da su događaji koje organizuju kvalitetni, da biraju izvođače koji su publici prijatni, ali da pre svega imaju „veliku priču“ iza sebe. Ona je naglasila da je Charm Serbia takođe organizator i koncerta Dead Can Dance najavljenog za 28. jun sledeće godine, ali i koncerta Erosa Ramacotija koji treba da se održi 24. septembra isto sledeće godine.

– Nadam se da će ovi događaji biti lepi i za publiku i za firmu, ali prvenstveno za publiku jer bez publike mi ne možemo da radimo – kazala je Gigante.

Najavljeni koncerti, čije ulaznice mogu da se nabave sa popustom, biće održani u Hali sportova, a izvršni direktor za manifestacije ove ustanove Dejan Petričević istakao je da Hala sportova slavi dve godine od kako su kontinuirano počeli da se bave organizovanjem muzičkih događaja u cilju revitalizacije tog objekta koji postoji već 50 godina. Istakao je da se prvenstveno zalažu za muziku iz inostranstva jer smatraju da Beogradu fale nastupi dobrih i kvalitetnih stranih umetnika. On je uz to dodao da se trude da specijalni gosti događaja uvek budu domaći muzičari.

– Velike svetske zvezde biraju specijalne goste, domaće muzičare, koji nastupaju pre njih – naglasio je Petričević.

 

Domaći specijalni gosti

Ovom prilikom objavljena su i imena bendova koji će svojim učešćem upotpuniti dva decembarska koncerta u Hali sportova. Kao predgrupa za Beth Hart nastupiće akustični duo Nenad Mr Swagger Zlatanović i Petar Miladinović – Pera Joe, uz pomoć Katarine Pejak, dok će predgrupe na nastupu benda Mando Diao biti Dingospo Dali i Herz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari