Nevena Božović predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Nadamo se da na Evroviziji neće obući te čudne metale na ruke.
    Žene u Srbiji što su zgodnije više na sebe stavljaju ukrase što im pogoršava pojavu..

  2. Cestitam,bila je to najbolja pesma na beoviziji!
    Pesmu pevati ili celu na Srpskom ili na engleskom,nikako mesati bas je totalni bedak pevati pola-pola.

  3. I po ovome se vidi staje celokupne nacije i države. Sve same žalopojke i tužbalice, nigde elana, volje želje, bez toga nema uspeha ni u show bizu. Nevena je divno čeljade i lepo peva, ali pesma joj je loša!

  4. da ispratim takmičenje i uspavala se. Nejasno mi je koji je kriterijum za izbor voditelja RTSa, a ko bira takmičarske pesme?! Sve u svemu, smućkaj pa prospi. Do kada će se naš novac bacati?

    1. Kriterijum za izbor voditelja RTS-a bolje da ne znas, jer ce da ti pozli.

  5. Nisam gledao Beoviziju (bogu hvala, opametih se) pa neću komentarisati celu priredbu. Ali, ako je pobedila (sad sam je odslušao) N. Božović to znači da je bila bolja od drugih (pesma, ne ona lično) i da je ponovo uludo bačen novac svih građana Srbije na trodnevnu lumperajku na RTS-u. Pametnom dosta.

  6. A ja baš mislim da je izbor pesama ove godine bio odličan. Raznolike po stilu i aranžmanima, ove godine je bar tri pesme glatko moglonda ode na Evrovoziju da nas ne obruka. Pobednička pesma je odlična, a Nevena moćan vokal i prelepo izgleda. Prenos kao prenos, izveštačena imitacija evrovizijskih prenosa. Ja imam samo jedno pitanje: je li Kristina Radenković bila pijana druge večeri polufinala?

    1. Ja samo mislim da pesma nije za Evroviziju i, daj bože, da bude u prvih petnaest…

      1. Daj Bože da prođe u finale. Pesma je nikakva i liči na već iste preslušane pesme sa ranijih pesama na Evroviziji.

  7. Kompozicija Nevene Bozovic se sa jos par pesama(Dz. Loncarevic, Majdan…) nasla u grupi najmanje losih. Ne mozemo u zemlji cemera i jada da ocekujemo radosne i poletne pesme. Tuzbalice su i u turbanfolku vodece numere, premda „izvodjaci“ ovih teheranskih zavijanja i naricanja spadaju u malobrojnu prebogatu kastu gladne, bedne i pocepane Srbije. Evidentno je da je Nevena Bozovic imala superioran stajling, prirodnu lepotu, mirnu scenu i izvanredne vokalne sposobnosti. Sve ostale, osim navedenih numera, nije vredno bilo kakve paznje. Naprotiv neke numere su toliko prizemne i neprikladne, tako da ne znam ko su ljudi koji su dozvolili da se takve budalastine i skarednosti emituju u najgledanijem terminu.

  8. Ono sto se precutkuje je:
    -ona je iz Kosovske Mitrovice ( dosta je time receno ),
    -isla je na deciju evroviziju 2007,
    -bila je i jedna od tri pevacice koje su predstavljale srbiju 2013.

    Kome sta nije jasno, zena se pretplatila na evroviziju ima veze pa se gura, bez obzira sto kvalitet nema.

  9. Bravo pobedio je moj favorit, super pesma Jos dve su mogle da odu Jana i Ivana moja bol, ostalo nije imalo neku umetničku vrednost.

  10. lepa devojka i lepo peva ali nema ni h od harizme, a jos ovakva smorna tuzbalica, garantuje nam opet zacelje. Uzgred, secam je se iz prvog glasa srbije, jos tada se potenciralo da je sa kosova a porodica vrlo imucna. Meni ona deluje da ima neku vezu, jer kod nas ni u javni wc ne mozes ako nemas vezu

  11. Zaboga manite se vise tog dzihad folk pop kmecanja! Uzas!

  12. Dosadni ste s tim mlakim baladama;milion puta viđeno!-Serbia nula points!

  13. Kada malo više uključiš mozak a ne osećanja stvari stoje ovako: Tri dana je trajala RTS koncepcija „Hleba i igara“ (Kad nemamo rijaliti daj bar ovo da iskoristimo) Uz 6 voditelja tačnije 4 voditeljke i 2 voditelja. Koji su po nečijem nalogu morali da naprave euforiju ničim izazvanu i glupim komentarima. „Sto si lepa “ „Ko te šišao “ „Ja bi Željka..“ „Što sam se oznojio“ „Jedva stojim od uzbudjenja“……… Gledao sam a nisam morao ali ipak 270 din (Šta je to sitnica) me nateralo da iskoristim i svaku paru te pretplate da sebi dignem pritisak i crvenim dok se šest njih krevelji i upropaštava i onako ne kvalitetnu muzičku prestavu političko moralno podobnih da putuju u Izrael. O pesmi šta reći a ne zaplakati …. Pesma ulazi u uvo na prvi takt, pojavu pevača. A sve ostalo nije bitno. Kada „Oskar“ može bez voditelja. Može valjda i RTS bez teletabisa.

  14. Bice najlepsa od svih ucesnica, s pesma… mnogo dranja, pomalo neartikulisanog… Nema kompozitora koji bi napisao kvalitetnu pesmu.

  15. Ne razumem zbog čega toliko negativnih komentara.Takav smo narod da umesto da podržimo uvek tražimo mane.Nevena je pesmu otpevala prelepo i preemotivno.Takodje je veoma kulturna i lepa devojka.I ako ne uspe to je zato što evrovizija ne bira najbolju pesmu nego najbolji šou.Svejedno trebamo podržati našu predstavnicu i poželeti joj mnogo sreće u Izraelu.

    1. Prvo nije ni lepa vec anoreksicna, ni nesto posebno kulturna, niti zna da peva niti ima talenat.
      Zasto bi se zadovoljavali ispod prosecnim kada posedujemo nadprosecno, zato sto kosovarka ima para, jer zato?

  16. Još jedna u nizu viđenih parada blamaža,neukusa i nameštaljki.Pored oskudnog izbora,izabrana je pesma skromnih potenijala/i vokalno i instrumentalno/i još jednom smo mogli da vidimo zašto kvalitetnim pevačima/Vasić,Georgijev,Radović i dr/ne pada napamet da učestvuju na Beoviziji.Pesma Kruna,ne da neće ostvariti zapažen uspeh,već se neće ni plasirati u finale,jer ovo je Srbija i vreme je da se ugasi svetlo!

  17. Sasvim dostojan predstavnik Srbije na Evroviziji. Pjesma fino „leži“ dok se sluša, Nevena lijepo izgleda, ima moćan glas, ma šta neki od Vas rekli. Treba izdržati ove visoke tonove u pjesmi. Svi što imate negativne komentare, ili niste zadovoljni svojim životom, pa na taj način izražavate svoj jad i čemer, ili niste prijatelji svojoj državi ( narodu). Podrška za Nevenu i Srbiju sa ove strane Drine.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.