Novi album Parnog valjka fanovima će biti dostupan na proleće. Iako je zagrebački bend uoči beogradskih koncerata najavljivao da bi do Nove godine mogao da kompletira novi materijal, na kraju je pala odluka da se pre zime objavi još jedan singl, a sa albumom da se ne žuri zarad njegovog kvaliteta. Za sada su javnosti na raspolaganje stavljeni singlovi „Nakon svih ovih godina“ i „Stvarno nestvarno“, koje su Beograđani pre mesec dana u Areni čuli i uživo.

– Posle beogradskih koncerata vratili smo se u studio gde smo nastavili sa snimanjem i radom na novom albumu. Uskoro će izaći i treći singl, a „Stvarno nestvarno“ je većzaživela kao pravi hit. To su sve pozitivne stvari za nas i raduje nas što ćemo uskoro napraviti i novi album – poručio je pevačAki Rahimovski iz Novog Mesta u Sloveniji gde Parni valjak snima novi album.

Osnivači gitarista hrvatskog benda, Husein HasanefendićHus, istakao je da je grupa dobila ponudu da nove pesme snimi u SAD, ali da je od mesta studija mnogo bitniji kvalitet numera.

– Razmatramo mogućnost da novi album završimo u Los Anđelesu, nakon što su nas kontaktirali tamošnji producenti. Ali, trenutno samo mislimo na nove pesme jer su one ipak ono što najviše čini dobar album. Daćemo si mašti na volju i probaćemo se maksimalno zabavljati što će se i čuti na novom albumu. Nemamo nikakvih kalkulacija. Želimo snimiti album koji će nam biti po guštu, a onda vjerujem da će se i publici svideti – zaključio je Hus.

Paralelno sa pravljenjem novog studijskog izdanja Parni valjak se priprema za koncert u hali SPENS u Novom Sadu (17. decembar). Grupa se za nastup u glavnom gradu Vojvodine opredelila posle mnogobrojnih poziva preko društvene mreže Fejsbuk i očigledno nije pogrešila pošto prema tvrdnji organizatora koncerata prodaja karata ide odlično. Ulaznice se u Novom Sadu mogu nabaviti na blagajni SPENS-a i u poslovnicama OTP banke, po cenama od 1.650 do 2.250 dinara, a odnedavno se prodaju i u Ušće šoping centru u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari