Otkazani večerašnji koncerti u okviru festivala "WATER FEST 2018" 1

Organizatori festivala „WATER FEST 2018“ saopštili su da su zbog najavljenog nevremena otkazani koncerti zakazani za večeras, petak 6. jul, u Letnjem bioskopu Kulturnog centra Novog Sada.

Koncerti zakazani za subotu 7. jul, za sada neće biti otkazani. Sa početkom u 20 časova, najavljeni su nastupi bendova Banda drvena, Čupavci, Neke face, Josip A Lisac i Drum and Zez.

Ukoliko se vremnski uslovi stabilizuju, „WATER FEST“ će biti produžen do nedelje 8. jula, a o izvođačima koji će nastupiti u muzičkom delu programa javnost će biti informisana putem zvaninog sajta i stranice festivala na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ulaz na koncerte je slobodan.

„WATER FEST 2018“ organizuju udruženja „Odrasti zdravo“ i „Inženjeri zaštite životne sredine“ i Kulturni centar Novog Sada, a kao partneri učestvuju: Savez ekoloških udruženja “Zelena lista Srbije”, “Ritam zdravlja”, Udruženje zanatlija Novi Sad, Najevropljanin, Petroland, Heineken, Gala voda, Omladinski savez udruženja “Novi Sad omladinska prestonica Evrope – OPENS”, Pravni fakultet za privredu i finansije, JP SPC Vojvodina, FIMEK, CSOnnect program, Regionalni centar za životnu sredinu, Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju.

Program se realizuje uz podršku Grada Novog Sada – Gradske uprave za zaštitu životne sredine i Gradske uprave za sport i omladinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari