Počela prodaja VIP passova za Beer Fest i Music Week 1

ALL YOU CAN DRINK VIP PASS-ovi u prodaji su od danas, na svim prodajnim mestima tickets.rs, po promotivnim cenama od 2.000 dinara za Beer Fest i 2.500 dinara za Music Week.

Neograničena konzumacija u VIP zoni podrazumeva da će posetioci celo veče imati na raspolaganju sve vrste piva, kao i više od 30 vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Dragana Mirković, Lepa Brena, Aca Lukas, Jelena Rozga, Toni Cetinski, Senidah, Buba i Džala, Maya Berović – samo su neka od poznatih imena koja će nastupiti na Music Week festivalu na Ušću, dok će se za atmosferu na Beer Festu pobrinuti Johny Marr, Atomsko sklonište, Električni orgazam, Bombaj šampa, Brkovi, Blaža i kljunovi, KKN i mnogi drugi.

Osim što ujedinjuje tri festivala sa različitim muzičkim pravcima: Beer fest orijentisan na rok, Music Week na popularnu muziku i Noć muzike na klasičnu, Cloud platforma donosi još jednu veliku novinu – KeepApp aplikaciju koja će služiti kao ulaznica.

Aplikacija je besplatna i služiće kao ulaznica za festivale Music Week i Noć muzike, dok se na Beer Fest besplatno ulazi bez aplikacije, kao i svih godina do sada.

VIP zone festivala rezervisane su za posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, i za pristup njima KeepApp aplikacija je ključna. Naime, nakon kupovine VIP pass-a na prodajnim mestima tickets.rs, putem aplikacije se očitava jedinstveni QR kod, i tako se aktivira ALL YOU CAN DRINK VIP PASS.

KeepApp će uskoro biti dostupna na Google Play i App Store-u, najavljeno je danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.