Revijom kreatora Bate Spasojevića koji proslavlja 15 godina rada i svog brenda Individual svečano je otvoren 35. Perwoll Fashion Week. Publika je bila u prilici da vidi tri segmenta revije koji karakterišu ovu kolekciju za sezonu proleće-leto 2014 a to su Art, Šik i Sport.

U nastavku večeri publika je videla zanimljiv prikaz brenda Ugg Australia. Ovogodišnja kolekcija za proleće i leto 2014 inspirisana je pop artom i nosi naziv ‘’Ekspresija boja’’. Publika je uživala u eksploziji boja UGG obuće, na reviji koju je stilizovala Lisca, svojom kolekcijom za leto 2014.

Drugo veče Perwoll Fashion Weeka otpočelo je revijom Klasa udruženja koje je oformljeno na odseku za kostim Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu a koje čini deset mladih dizajnerki. Na 35. Belgrade Fashion Week-u Klasa se predstavila kolekcijom za proleće/leto 2014. Odmah zatim predstavila se Bojana Jovanović koja je pobednica konkursa B-Future by Perwoll 2013. Na reviji BFW Design Collective-a je učestvovalo 50 dizajnera, koji su se predstavili sa po jednim modelom koji na najbolji način prezentuje njihov rad i individualnu kreatorsku estetiku. Veče je završeno revijom Novi Dizajneri u okviru koje su se predstavili dizajneri Ivan Džolić, Marko Glavinić i Zla Zla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari