Luke Black bio daleko od prvog mesta u polufinalu: RTS objavio detaljne rezultate glasanja na Pesmi za Evroviziju

Ostavite komentar


  1. Црни Лук је одличан избор Србије.
    Права антиратна песма.

  2. Kakva je ovo pesma? Pa koje glasao za ovo? Nevešto i neuspelo kopiranje zapadnih šundova. Potpuni užas…

  3. Jutros poslušala pesmu. Katastrofa! Niti on peva niti se čuje šta repuje. Bezlično! Internacionalna pesma treba da ima muziku koja odmah ulazi u uho, a reči su nebitne. Nije to festival poezije niti protest protiv ratova i globalizacije.

  4. Deluje da je džipsi trebao da bude proguran od strane žirija ali pošto se njegova ekipa i dečko bahatila u green roomu i na kraju ih sve osim njega izbacili izgleda da je tad žiri dobio direktivu da glasa za sledećeg „modernog“

  5. Interesantno, naš narod je veoma brz kada treba da, nešto što baš i ne razume, olako kvalifikuje kao ‘glupo’, ‘bezvezno’, ‘šund’. Ova boljka prosečne neznalice ima vrlo jednostavno rešenje: uključi mozak, informiši se. Na kraju krajeva, možda nije do pesme…Možda je do tebe?

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.