Jelen top 10 turneja je uspela da postavi rekord ovogodišnjeg izdanja – ovog vikenda u maloj sali novosadskog Spensa, pred oko 2.000 posetilaca punih sedam sati sviralo je čak sedam bendova. Polučasovni nastupi kultnog benda Supernaut i perspektivnog sastava Sharks Snakes and Planes otvorili su ovo sjajno veče u srcu Vojvodine. Dok je publika polako ispunjavala parter i tribine, na binu su izašli Kanda Kodža i Nebojša, sastav koji je te večeri izveo r’n’r šou za pamćenje.

Potpuno oduševljenje publike izazvali su momci iz grupe Eyesburn kojima je ovo bio premijerni nastup u okviru drugog izdanja Jelen top 10 turneje. Odnos prema publici specifičan samo za ovaj bend predvođen jedinstvenim Nemanjom Kojićem Kojotom, rezultira neopisivim nabojem pozitivne energije i kolektivnim transom publike koja ovacijama pozdravlja svaki pokret Eyesburna. Bend je iskoristio priliku da novosadskim fanovima predstavi svog novog bubnjara Dejana Metal Miljkovića koji je pokazao da ima i veštine i energije da bude član Eyesburn tima.

Novi Sad je grad Obojenog programa. Pokazali su se kao sjajni domaćini. Iako su nastupili na dobro poznatom terenu, odgovornost prema svojim fanovima izrazili su nezaboravnim koncertom i set listom koja je obilovala najvećim hitovima iz njihove plodne karijere, ali i pesmama sa hvaljenog aktuelnog izdanja „Kako to misliš: mi?“ Darkwood Dub su obojili scenu u druge boje i naveli publiku da se na nepunih sat vremena preseli u njihovu muzičku dimenziju. Gosti iz Hrvatske, grupa Let 3 je na velikoj završnici ove raznovrsne rokenrol večeri, kao i svaki put do sada, napravila žurku za pamćenje, provod koji će Novosađani dugo prepričavati.

Sledeća stanica r’n’r karavana je Banjaluka

Jelen top 10 karavan već sledećeg petka, 18. maja, stiže u Banjaluku, na tvrđavu Kastel, gde će nastupiti Bjesovi, Hypnotized, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam, Obojeni program i lokalna podrška, grupa Tanker. Tačne informacije o terminima predstojećih koncerata, mestima, izvođačima Jelen top 10 turneje mogu se naći na: http://www.jelentop10.com/ i http://www.facebook.com/jelentop10

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari