sajsi mcFoto: A.H./ATAImages

Pesma za Evroviziju završena je pobedom Teye Dore pesmom Ramonda, a njoj je Sajsi MC dala 12 poena.

Sajsi MC nije jedini član žirija koji je dao visoki broj poena pobedničkoj pesmi, ali se pojedinim osobama to nije svidelo i glasno su izrazili negodovanje.

Kompozitor Dragan Brajović Braja optužio je Sajsi MC da je krivac što nije pobedila Anđela Ignjatović Breskvica, koja je završila na drugom mestu.

Da podsetimo, Breskvica je imala najveću podršku publike, tako da je stručni žiri u sastavu Sajsi MC, Žika Zana, Dejan Petrović, Aleksandar Sedlar i Marija Šerifović.

Dragan Brajović je na svom Tviter (X) nalogu optužio Sajsi MC što je Breskvici dala nula pula, piše Nova.rs.

Nakon Brajine poruke, odgovorila je MC Sajsi.

„Može gospodin Brajović da se pojavi sledeći put, neka ga pozove RTS i neka glasa da vidi kako je to. On svakako ima dovoljno kvalifikacija da bude na tom takmičenju. Ja poznajem njegov rad, ali takođe vidim iz njegovog komentara da on moj rad ne poznaje.

Tako da bi kao neko ko je baš stariji, toliko stariji kolega, bih ga savetovala da se ponaša u skladu sa svojim godinama. Ako želi da priča o nečemu, trebalo bi da se informiše, ali bih volela da ga pozovu sledeće godine da on bude žiri. Svakako ima dovoljno kompetencije“, zaključila je ona za Srbija Danas.

Sajsi se prisetila i njenog učestvovanja u Pesmi za Evroviziju prethodnih godina.

„Ja sam se na RTS-u zadnjih godina pojavljivala više puta, tako da ovo nije moje prvo pojavljivanje. Bila sam prošle godine na PZE-u u ekipi sa Savom Perovićem, gde sam mu pisala tekst, tako da sam u neku ruki bila deo tog takmičenja i prošle godine“, rekla je pevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari