Srbija nije prošla u finale Evrovizije (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Da nisam ocekivao da prenose Lion – Ajaks na RTS 1, iskreno ne bih ni znao da se to cudo odrzava veceras!

  2. Sve je bilo pogrešno: u prvom redu pesma a onda ostalo – izvođačica, koreografija…Smejao sam se zamišljajući ko bi to memorisao i "pevušio"

  3. Ma koga jos interesuje Eurosong, vazno je da nama skace standard

  4. Ovo navodno takmicenje eurosonga je obicna zajebancija. To je sve samo ne takmicenje za pesmu EU. Ne mogu da shvatim da odredjene zemlje idu direktno u finale a ostale se moraju boriti za ulazak u finale. Zemlje koje nisu u EU treba da organizuju svoje takmicenje za najbolju pesmu, a ne da se blamiraju da bi ucestvovali na tom takmicenju. To je vise politicko – regionalno takmicenje sa unapred odredjenim scenarijom bez obzira na glasanje naroda nego li posteno I iskrenost vrednosti misljenja publike koja glasa. Treba ignorisati takvu vrstu takmicenja jer je to sve politika I lopovlik.

  5. Kako RTS bira naseg predstavnika ja predlazem da iduce godine to bude moja Nana iz Vencana.

  6. Haljina joj je baš kič, a muzika i kič i ljigava.
    Kad se nismo veselili 2. aprila uveče, što bi se veselili 11. maja, a zatim i 13. maja?

  7. Eto nismo imali sreću da naša "štancovana " pesma prodje u finale.Pitam se ko se dosetio da poruči ( i plati) pesmu od tamo neke grupe ljudi koja se bavi " komponovanjem" i prodajom pesama (Molim da mi spakujete jednu u sporijem i jednu u bržem tempu ,za poneti naravno).RTS-u oduzeti monopol na izbor pesme, neka i dalje rade prenos takmičenja ,promena komentatorke poželjna.

  8. Uskoro će na takmičenju za "pesmu" Evrovizije na sceni da izvode eksplicitne scene seksa, orgija i nasilja, samo da masa što više galami, navija i "podržava". Ovo je davno prestalo da ima veze sa pesmom. Hleba i igara! Ovo prvo u Evropi još i ima, ali kod nas samo ovog drugog.

  9. Prekinuti na 3 godine diplomatske odnose sa evrovizijom u znak protesta.

  10. A gde je to, pre nastupa na Evroviziji, pobedila naša predstavnica, na kom poselu ili sličnom festivalu?

  11. ovo je neverovatno glupa pesma a koreografija katastrofalna … šta smo mislili da ćemo osvojiti sa plesačem u untercigeru … doduše ni ostale pesme nisu nešto i sigurno neće u istoriju kao neki hitovi ili umetnička dela …treba velikomučenik Vučić da se upeša i da on odabere pesmu i pevača i da uradi koreografiju … sigurno bi bilo bolje … bar za 3.5 posto u odnosu na prošlu godinu ….

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.