SUNSHINE 29. decembra u Novom Sadu 1Foto: Moć muzike - Marina Pešić

Nova godina samo što nije, praznična atmosfera se polako zahuktava, a Dom kulture NS vam sprema sjajnu žurku kao zagrevanje za najluđu novogodišnju noć! A kako drugačije ispratiti staru godinu nego uz nezaboravno veče koje će vam pripremiti legendarni bend SUNSHINE!

Bend koji je ‘90ih godina pokrenuo pravu muzičku revoluciju na našim prostorima, posle godinu dana ponovo gostuje u Novom Sadu.

Nakon izuzetno uspešne letnje sezone, Sunshine se vraća u klubove i klupsku priču ove sezone započinje u novosadskom Domu Kulture.

Spremite se za veliku dozu pozitivne energije, za pesme koje smo svi sa nestrpljenjem čekali da čujemo ponovo u našem gradu. Bane i ekipa vam spremaju pravo prednovogodišnje veselje, s toga, na vreme obezbedite ulaznicu i ispratite ovu godinu u najboljem mogućem raspoloženju, kako bi vam nova isto tako i počela!

Ulaznice po promo ceni od 1.000 rsd. (ograničen broj) mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn.

Nakon rasprodaje promo ulaznica, redovna, pretprodajna cena biće 1.200 rsd.

Ulaznice su za stajanje!

Nakon kupovine ulaznice, ako želite možete (u zavisnosti od popunjenosti) rezervisati sto u klubu slanjem poruke putem Viber-a na broj +381 60 41 14 220

***********

Napomena: Na koncertima postoji starosno ograničenje 16+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari