Treća sezona Balkanrock Sessions je spremna, pogledajte teaser 1Foto: Angelina Kačunković

Obogaćena tvrđim zvukom sa sedam novih izvođača treća sezona muzičke web-emisije Balkanrock Sessions počinje 12. septembra nastupom grupe Bjesovi, na Balkanrock Youtube kanalu.

Od tada, na svake dve sedmice, ponedeljkom u 20 sati, izlaziće novi Balkanrock sessions.

Izvođači koji čine treću sezonu su: Bjesovi, Mud Factory, Bohemija, Šajzerbiterlemon, Sv. Pseta, Rebel Star, Sink.

“U prve dve sezone mogli ste da čujete 15 različitih bendova iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, pa čak i Velike Britanije, koji su odsvirali preko 100 različitih pesama i uz to otkrili zanimljivosti iz svojih karijera. Svi izvođači su i dalje tu, besplatno dostupni da ih pogledate kad god želite na Balkanrock Youtube kanalu”, podsećaju iz Balkanrocka i dodaju da su u prvoj sezoni nastupali: Eyeburn, Obojeni Program, Ida Prester, Funk Shui, Bolesna Štenad, Naked, Moussaka, Igralom.

A u drugoj: Keni nije mrtav, SevdahBaby & Ivana Vladović, Bullet for a Badman, Bas i Stega, Popečitelji, Norman Beaker i Presing.

“Balkanrock Sessions je muzička web-emisija sa ciljem da predstavi raznovrsne izvođače alternativnog zvuka. Pored muzike, sastavni deo emisije su i intervjui kroz koje se osvrćemo na svakodnevna razmišljanja i izazove s kojima se suočavaju regionalni muzički sastavi”, kazali su iz Balkanrocka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari