Njihova muzika je sve sem loša: Nastup ruskog benda Ploho na Balkanrock Sessions (VIDEO) 1Foto: Konstantin Kondrukhov

Ruski sastava Ploho nastupio je sinoć u emisiji Balkanrock Sessions i izveo neke od svojih najnovijih hitova poput „Zamykanie cepi“, „Idi i smotri“ i „Ne budem proŝatʹsja”, koje se nalaze na poslednjem albumu.

Ploho je u deset godina postojanja objavio isto toliko albuma, a njihov poslednji „Kogda duša spit“ (When the Soul Sleeps) objavljen je za kanadsku diskografsku kuću Artoffact Records.

Njihova muzika je sve sem loša: Nastup ruskog benda Ploho na Balkanrock Sessions (VIDEO) 2
Foto: Konstantin Kondrukhov

Iz magazina – portala Balkanrock ukazuju: „Iako ime benda znači „Loš“ na ruskom, njihova muzika i izvedba su sve samo ne to. S preciznim i svedenim lo-fi zvukom, Ploho vas vodi kroz post-sovjetsko vreme puno kriminala i društvenog haosa, a sve to kroz odabir reči koje će vam dočarati život u tom vremenu“.

– Jeste li spremni za pravi post-punk doživljaj iz Rusije? Upoznajte Ploho – bend koji će vas uvući u svoju melanholičnu atmosferu iz hladnog i mračnog Novosibirska. Njihov nastup na Balkanrock Sessions je nešto što jednostavno morate pogledati – ističu iz Balkanrocka.

Oni dodaju: „Nemojte propustiti priliku da uživate u sjajnom nastupu Ploha i čujete šta su otkrili u intervjuu na Balkanrock Sessions, koji je dostupan potpuno besplatno na Balkanrock Youtube kanalu. Takođe, ne zaboravite da kliknete na subscribe dugme na Balkanrock kanalu, kako biste bili u toku s novim epizodama i otkrili nove bendove ili uživali u nekim od svojih omiljenih izvođača“.

Da podsetimo, Balkanrock Sessions donosi vam preko 20 epizoda, a neki od najpoznatijih izvođača su Bjesovi, Obojeni Program, Ida Prester, Eyesburn, Funk Shui i Nikola Vranjković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari