Balkanrock najavio sjajan lajnap muzičara u novoj sezoni: Bvana Herbalajzer i Džezeri iz Lagune otvaraju novi Balkanrock Sessions 1fotografije: Angelina Kačunković

Balkanrock magazin sa zadovoljstvom donosi vesti o novoj sezoni muzičkih koncerata na YouTube kanalu Balkanrock Sessions, koju otvara jedinstveni džez-rap spoj Bvane Herbalajzera i sastava Džezeri iz Lagune, 6. marta u 20 sati.

– Kao ljubitelji muzike, znamo koliko je lep taj osećaj kada otkriješ novog izvođača koji se prosto zakuca u vrh tvoje svakodnevne plejliste. Zato donosimo novi lajnap muzičara, svaki sa svojim jedinstvenim stilom i zvukom. Prvi na listi je jedinstveni džez-rap spoj Bvane Herbalajzera i sastava Džezeri iz Lagune, a potom će na svake tri sedmice dolaziti novi izvođači – kažu iz magazina Balkanrock.

Balkanrock najavio sjajan lajnap muzičara u novoj sezoni: Bvana Herbalajzer i Džezeri iz Lagune otvaraju novi Balkanrock Sessions 2
Foto: Konstantin Kondrukhov

Oni otkrivaju da se na muzičkoj listi nastupa nalaze: Ploho, ruski post-pank bend poznat po sirovom i emotivnom zvuku, Turbo Trans Turisti, srpski eksperimentalni punk duo, kao i Romano Nervoso, belgijsko-italijanski bend sa svojim “spaghetti rock and rollom”. Tu su i alternativna rock četvorka Random, sa kojima se možete upoznati kroz post-apokaliptični spot za pesmu “Void”, Sharks Snakes and Planes, dobro poznati beogradski grunge sastav koji se proslavio sa EP “Nebeska mehanika” i Northern Revival iz Novog Sada, koji su za svojih 10 godina rada imali preko 100 koncerata, a jedan od njih biće upravo i nastup na Balkanrock Sessions.

Balkanrock najavio sjajan lajnap muzičara u novoj sezoni: Bvana Herbalajzer i Džezeri iz Lagune otvaraju novi Balkanrock Sessions 3
fotografije: Angelina Kačunković

– Balkanrock Sessions posvećen je pružanju najboljeg audio-vizuelnog doživljaja i uvereni smo da će ova sezona biti najbolja do sada – kažu iz regionalnog muzičkog magazina i podsećaju da su svi njihovi koncerti besplatni i dostupni na YouTube kanalu.

– Pozivamo vas da se pretplatite (subscribe) i pridružite zajednici ljubitelja muzike. Jedva čekamo da sa vama podelimo ovu novu sezonu koncerata. Hajde da rokamo! – poručuje Balkanrock.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari