TV Nova i Survivor obaraju rekorde gledanosti 1Foto: Promo

Televizija Nova sinoć je, tokom emitovanja prve epizode nove sezone zabavno-takmičarskog show-a Survivor, bila najgledanija televizija u svom slotu, sa šerom od 26,26%, ostavivši iza sebe i Javni servis i televizije sa nacionalnom pokrivenošću, pokazuju merenja Nielsen-a na ciljnoj grupi 18-49 godina u okviru SBB distribucije.

U toku celog jučerašnjeg dana, Nova je bila druga najgledanija televizija u Srbiji, odmah nakon Javnog servisa, prema merenjima TV Beat-a.

Survivor opet potvrđuje da je jedan od najpopularnijih svetskih formata, i privlači ogromnu pažnju javnosti u Srbiji. Dugoočekivana nova sezona počela je da se emituje sinoć u 21:15h na TV Nova.

U Dominikanskoj Republici ove godine će sreću okušati dvadeset novih kandidata iz regiona koji su sve prednosti modernog života zamenili boravkom u divljini.

Podeljeni u dva različita tima, crveni i plavi, takmičari na nepoznatoj teritoriji pokušavaju da nadigraju, nadjačaju i nadmudre jedni druge s ciljem da što duže ostanu u takmičenju.

Ove godine za pobedu u show-u takmiče se kandidati različitih zanimanja i profesija – od fitnes trenera, plesača i modela, do menadžera bezbednosti i umetnika.

Survivor se emituje na TV Nova od ponedeljka do četvrtka u 21:15h, a petkom u 22:20h.

Televiziju Nova u Srbiji možete pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari