U Srbiji politika ne sme da te ne zanima

Poomdoro intervju: Marko Šelić Marčelo, muzičar i pisac

Ostavite komentar


  1. A gde je bio ovaj gospodin kada nas je DS zajedno sa Jankovićem srozala na najniže grane? Izgleda da je bio trubadur sa zulufima. Jadan si ti dečko kada ne znaš kroz koje muke smo prošli, mi trezveni, dok su nas Jankovići i drugi demoratski poltroni urušavali zbog toga što smo javno prozivali kriminalce, zgubidane, prevarante a koliko mogu da vidim sličnih smo godina.

  2. Izgleda da je umetnicima dopušteno da lupaju gluposti jer se često u narodu kaže da nisu baš ,, u vinklu““““.

  3. Danica, gde je bio Marčelo to svi znamo. A ti si izgleda baš od onih koji su bili u DS, pa u SPS pa sada u SNS.

  4. Misleo sam da je komentar iz domena mizike. Kad ono, politički marketing. Kao da smo mi pali s Marsa!?

  5. Publiku cine gradjani i oni slave i proslavljaju sve sto je dobro i sta nasa vlast cini za nase gradjane jeste vrlo neizmerna ljubav koja treba da se siri dalje i da tako i ostane.

  6. Koliko god da nećeš da se baviš politikom, kao mlad čovek, ona je deo naših života.

  7. Tacno tako. Nastavi da mislis svojom glavom. Izbori su pitanje-Da li mislis da je ovo dobro i hoce li ti sa ovim biti bolje u buducnosti?

  8. Ispade da je muzika najbitnija stvar i da su to najcenjeniji ljudi u nasem drustvu cak i od zdravstvenih radnika koji spasavaju zivote. Pogresne vrednosti se vrednuju.

  9. Ako zivis u Srbiji onda treba aktivno da ucestvujes u desavanjima u svojoj zemlji kako bi makar malim delom doprineo poboljsanju. Mislim da Jankovic bas i nije najbolji izbor, ali dobro!

  10. Trebalo bi da nas zanima, mi smo aktivni ocenjivaci onih koji nas vode, da ih podrzimo ili da ih promenimo. Pak, smatram da nije najpametnije uspostaviti neku novu relaciju, dvojice najvisih zvanicnika a iz drugacijih politickih opcija. Bez tesne saradnje premijer-predsednik, nama nema napredka.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.