who seeFoto: Antonio Ahel/ATAImages.

Bend Who See bio je gost City Magazina u rubrici NAJ-NAJ-NAJ, u okviru koje mnogi poznati umetnici odgovaraju na po tri pitanja.

Crnogorski dvojac Who See tako je za City Magazine otkrio koju svoju pesmu smatraj najboljom, koju najvećim hitom, a za koju veruje da se nije zavrtela među ljudima.

Omiljeni Crnogorci Deda i Noyz imaju pregršt hitova, ali kad se stave stvari na papir, neke pesme moraju da budu veće od drugih.

Omiljena pesma su Naselje ili Nemam ti kad, nije mogao da se odluči.

Za najveći hit se ističe nekoliko pesama, ali i on i mi znamo da je to ipak – Đe se kupaš.

Za najpotcenjeniju pesmu se odlučio za pesmu Golf 2.

Who See su poznati po mnogim uspešnim saradnjama

Who See je crnogorski hip-hop duo iz Boke Kotorske, osnovan početkom 2000-ih, kada je objavljena prva demo traka pod nazivom Dim po dim.

Njihovu pesmu Đe se kupaš neki smatraju remek-delom hiphopa na srpskom jeziku. Dostigla je ogromnu popularnost u Crnoj Gori i Srbiji.

Sarađivali su i sa Šonom Prajsom, Prti Be-Geom, Krešom Bengalkom, Kid Rađom, Frenkijem, Rendomom, Smoke Mardeljanom, Kendijem i Labijom.

Posle nagrade MTV Adrija za najbolji spot u regiji, Radio televizija Crne Gore RTCG je objavila da će bend učestovati kao crnogorski izvođač za pesmu Evrovizije 2013. godine, u Malmeu u Švedskoj. Nastupili su sa Ninom Žižić sa pesmom Igranka.

Who See, pod etiketom Klapa Muzik, prošle godine je izbacio album pod nazivom Kako jeste i kako je moglo.

Na novom albumu se pojavljuju neka od najvećih imena sa regionalne muzičke scene: Senidah, Random, Edo Maajka, Alejuandro Buendija, Niggor, Bejbi Motorola i Kejt, između ostalih, dok produkciju pored popularnog dvojca potpisuje i Đango HiFi kolektiv.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari