Živopisna mediteranska komedija kroz hip-hop muziku: „Who see“ objavio naslovnu numeru za film „Živi i zdravi“ Ivana Marinovića 1Foto promo Adriatic Western/ Sense Production

Popularni crnogorski hip-hop dvojac iz Boke Kotorske, Who See, iliti Mario Đorđević Noyz i Dejan Dedović Dedduh, objavili su novi singl pod nazivom “Živi i zdravi”, a ova numera je i muzička najava istoimenog filma reditelja Ivana Marinovića, koji ćemo premijerno gledati 6. februara.

Kako je izjavio Dejan Dedović Dedduh, ovaj angažman je za njih bio veoma zabavno iskustvo.

„Mislim da smo deo te energije iz filma „Živi i zdravi“ preneli na slušaoce, tako da smo ispunili „zadatak“, i ostaje nam samo da se gledamo u bioskopu“ – istakao je Dedduh, dodajući da je umrežavanje kreativaca potrebno i da im je bilo drago da kroz ovu saradnju podrže domaću kinematografiju.

Beet za ovu numeru potpisuje Django HI FI, dok su tekst napisali Noyz i Deduhh. Zajedničkim snagama odradili su i aranžman.

Živopisna mediteranska komedija Ivana Marinovića koja je svetsku premijeru doživela krajem prošle godine u takmičarskom programu festivala u Talinu, u Estoniji, počinje kada Dragana, buntovna mlada, koju igra Tihana Lazović, odluči da odustane od venčanja samo dva dana pre svadbe…

Živopisna mediteranska komedija kroz hip-hop muziku: „Who see“ objavio naslovnu numeru za film „Živi i zdravi“ Ivana Marinovića 2
Foto promo Adriatic Western/ Sense Production

U uzbudljivoj i dramatičnoj priči Marinovića, snimljenoj u prelepom ambijentu crnogorskog primorja, prepliću se tradicija i običaji sa novim, modernim shvatanjima.

U ulozi mladoženje je Goran Slavić, dok Goran Bogdan i Dragana Dabović tumače ulogu kuma i kume. U ostalim ulogama su poznata glumačka imena – Mirjana Joković, Snježana Sinovčić Šiškov, Momčilo Pićurić, Nikola Ristanovski, Dejan Đonović…

„Živi i zdravi“ je koprodukcija šest država – partneri su Adriatic Western iz Crne Gore, Sense Production iz Srbije, Analog Vision iz Češke, Kinorama iz Hrvatske, Krug Film iz Severene Makedonije i Spok Film iz Slovenije.

Film su podržali Filmski centar Crne Gore, Radio Televizija Crne Gore, Opština Herceg Novi, Portonovi Rrisort, Turistička organizacija Herceg Novi, Filmski centar Srbije, Češki filmski fond, Hrvatski audiovizuelni centar, Filmska agencija Severne Makedonije, Slovenski filmski centar, Eurimages, Kreativna Evropa MEDIA i See Cinema Network.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari