Ovacije ekipi filma "Živi i zdravi": Beogradska premijera mediteranske komedije Ivana Marinovića 1Foto promo Bernard Bodo Marko Edge

Gala premijeru regionalnog ostvarenja “Živi i zdravi” crnogorskog reditelja i scenariste Ivana Marinovića, prepuno gledalište Velike sale Mts Dvorane ispratilo je višeminutnim ovacijama i aplauzima.

Živopisna mediteranska komedija koja je svetsku premijeru doživela krajem prošle godine u takmičarskom programu festivala u Talinu, okupila je najpopularnije glumce iz regiona, pa je publika pre projekcije mogla da uživa u defileu Gorana Bogdana, Jovane Stojiljković, Tihane Lazović, Branislava Trifunovića, Gorana Slavića, Dragane Dabović, Momčila Pićurića, Dejana Đonovića, Snježane Sinovčić Šiškov…, koji su prošli crvenim tepihom.

Ovacije ekipi filma "Živi i zdravi": Beogradska premijera mediteranske komedije Ivana Marinovića 2
Foto promo Bernard Bodo
Marko Edge

Priča o buntovnoj mladi koja odluči da odustane od venčanja samo dva dana pre svadbe, tradiciji, našem mentalitetu, sukobu starog i novog vremena, snimljena u živopisnom hercegnovskom ambijentu, od četvrtka, 8. februara, stiže na redovan repertoar bioskopa širom Srbije.

Ovacije ekipi filma "Živi i zdravi": Beogradska premijera mediteranske komedije Ivana Marinovića 3
Foto promo Bernard Bodo
Marko Edge

Popularni crnogorskog hip-hop dvojac iz Boke Kotorske, Who See, iliti Mario Đorđević Noyz i Dejan Dedović Dedduh, objavio je novi singl pod nazivom “Živi i zdravi”, a ova numera je i muzička najava Marinovićeve komedije. premijerno gledati 6. februara.

Ovacije ekipi filma "Živi i zdravi": Beogradska premijera mediteranske komedije Ivana Marinovića 4
Foto Bernard Bodo
Marko Edge

Novi film crnogorskog reditelja koga naša publika poznaje po ostvarenju „Igla ispod praga“, kopodukcija je šest država – partneri su Adriatic Western iz Crne Gore, Sense Production iz Srbije, Analog Vision iz Češke, Kinorama iz Hrvatske, Krug Film iz Severene Makedonije i Spok Film iz Slovenije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari