Šerbedžija: Zgrožen sam događanjima u Hrvatskoj, ali i u Srbiji

Trenutačni pobjednici švrljaju po historijskim bilježnicama
Povodom svog rediteljskog prvenca „Oslobođenje Skoplja“ govori za Danas o filmu , teatru, KPGT-u, ex-YU revizionizmu, odnosima Hrvatske i Srbije

Ostavite komentar


  1. Rade, ne gadjaj se tim parolama, smesne su.Da si rekao da verujes u destruktivnu snagu naroda , onda bi bio u pravu.
    Politicka scena Srbije ( a i Hrvatske) u najkracem opisu -sljam do sljama.Ko ih je birao, valjda taj prosveceni naror!?

  2. Ne Dragane, taj prosvećeni deo naroda je u svojim stanovima, svom mikro-kosmosu, letargičan i preplašen vremena u kome živi, bahatosti, zakona jačeg i bezumlja koji su na snazi. Očigledno je da gdin Šerbedžija misli na potencijal koji leži uspavan u nama, poruka nije "parolična" već krajnje pozitivistička.

  3. Dužno poštovanje glu,ačkom umeću ali ova izjava da izjednačava sadašnja dešavanja u Hrvatskoj sa Srbijom su više nego neukusna, ako mu je potrebno da se dodvorava nekom desnom krilu Hrvatskoj mogao je to i bez ružnog poređenja Srbije sa ustaštvom.

  4. Rade Šerbedžija,odavno već čovek sa dva lica,pliva i dalje ovim našim prostorima,izbacujući neke demagoške parole o bratstvu…Ni njemu nije jasno zašto još uvek nije do kraja provaljen.
    Što bi naši rekli "umiljata ovca…."

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.