Sergej Trifunović se na Instagramu obratio patrijarhu: „Vaša svetosti, samo nemojte da nas bijete“

Ostavite komentar


  1. Želimo smenu patrijarha. Uporedite samo njega i pokojnog patrijarha Pavla.

  2. Ugrejana loptica, podgrejao je AV?
    Ja sam vernik ali ne verujem Porfiriju.

  3. bravo Sergej , ako išta vredi , meni neugodno zbog patrijarha ?

  4. Razočarana sam, ne znam šta mu je.
    Kao da je neki drugi čovjek a ne onaj skromni Iguman

  5. Zasto se srpski glumci i umetnici ne jave.Zasto dozvoljavaju ovim Brozovim pionirima da maltretiraju naseg patrijarha i nasu crkvu.Ima li uopste srpskih umetnika,pisaca,slikara,glumaca….Izgleda da je Joska proterao Djuru Jaksica,Radicevica,Kostica,Santica,Rakica…Pa imamo Bulajica-pazi Mirko,imamo Glembajeve.A i sta ce nam srpska crkva kad imamo Vatikan.Ustani Srbijo i brani svoje od bezboznika.

  6. Šlušala sam Sergeja kod Miljane, sad čitam ovo, pa, hm, kao da se vraća sebi.
    Lepo.

  7. Brate odlican si glumac ali molim te gluma,gluma i samo gluma….. ne treba ti politika…

  8. Hvala Sergej! Za Šešelja sam se nekako pravila da nisam čula, ali ovo me mnogo čini tužnom.

  9. Zar Bog dozvoljava ovakvog patrijarha.Ako je ok onda smo gotovi jer nas je napustio.Koji je veliki greh patrijarha pa ga vlas drzi u saci?

  10. Sergej je odličan glumac i naša savest. Ne bavi se on politikom, nego politika svima nama. Ima svest i obraz, ima sve sto mnogima fali.

  11. bravo Sergej, patrijarh je dvolican kao i vecina nas. Jednostavno takav smo narod, ne moze tu ni sa

    Bravo Sergej, patrijarh je dvolican u ostalom kao i vecina nas.

  12. Senzitivna jezik, i još drugih opisanih prideva za žene (majke, sestre, tetke…). Ako se naljuti, može još gore.

  13. Bojim se da sumnja u pojedine institucije raste kao kvasac. Nisam tip koji će da postane euforičan ako je neko nekad navodno bio roker i divlji u srcu, slobodnog uma. Bitnije mi je šta je postao sad. Pre dve hiljade godina se stradalo za sve nas. Od tada se svaki dan lamentira nad tim ali se zaboravlja šta znači uteha i potreba nebeskog mira u ovim danima teške tragedije. Onog momenta kada izaberete stranu gotovo je sa savetovanjem stada o bilo čemu.

  14. Bolje da se obratio porodicama pobijenih razoruzanih vojnika JNA i molio ih za oprost posto je punu podrsku dao onima koji su ih u Sarajevu pri povlacenju masakrirali, posebno onome ko je taj masakr neduzne dece naredio.

  15. Jel ovi iz skupštine i crkve imaju istog.učitelja. Ja sam porasla i omatorila, ovakav rečnik i retoriku u državnim institucijama i od crkvenih velikodostojnika niti sam čula niti pomislila da ću ikad čuti. Neću da nam predsednik ovako govori.Da Porfirije ovako govori? Kome se ovako obraćaju. Nismo na dnu, u rupi smo dubljoj od devedesetih.

  16. Taj video, tako popovi se.. po sahranama. To je taj rečnik, pre daće.

  17. @ Daca
    Daj ‘ leba ti, prvo se opismeni, pa onda komentariši!
    Trebalo bi da se uvede jedno pravilo u demokratske norme, a to je da pravo glasa imaju samo ljudi sa višim obrazovanjem!
    Naravno da živimo u srednjem veku, kada nas nepismeni i krezubavi vode!

  18. Ništa svi vi ne znate, a i kako da znate kad vas roditelji nisu ničemu naučili, i slušate glumce, ološe…

  19. Сергеј памет у главу не трабуњај

  20. Patrijarha napadaju svi mediji jer je govorio negativno o vlasti tj nekoj ministarki a ne o zenama

  21. Koliko tek sada reči pesme od Letu štukedobijaju na jačini-koliko košta sloboda,čime se ona meri…bez zemlje,para i roda u svojoj privatnoj veri…I Porfirije kao i predsednik su NEDOSTOJNI.

  22. Na projektu „Sv. Đorđe“ би требало да учествују: Država, Crkva a Ti da igraš Dioklecijana (fantastična uloga-pitaj Voju) samo ne znam… Kako pomiriti tolike suprotnosti.
    Da si mi zdravo..

  23. Crkva je rak drustva i odavno joj je odzvonilo u celom civilizovanom svetu.Vidim ovde neki kukaju zbog toga ali i njima je postala relikvija nekog prošlog vremena.

  24. Vučić je postavio za patrijarha SVOG KLONA, po pitanju morala i vaspitanja… Zar ste nešto drugo očekivali ?

  25. Pazi Sergej se obraća patrijarhu, mo’š misliti..moralna gromada i institucija..vrv u majici jove divjaka

  26. Na ovom portalu možeš, naravno i protiv Srba, crkve, patrijarha, ih vlasti se preporučuje, ali nemoj neko protiv Sergeja, zbog koga je onomad Legija postrojavao i samarao u Stupici, nije vreme da se podsećamo tih bahatosti i te drzave, a naravno glupo je i protiv bilo kog člana bilo koje građanske opozicije..treba ostati objektivan

  27. Kamo sreće da te nije krstio jer šta bi mu tek tada rekao po evidentnom kao i uvek „pametno“

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.