Slavni glumac kaže: Niko nikada nije pročitao moje prezime ispravno 1Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Glumac Brendan Frejzer u razgovoru s Adamom Sendlerom u emisiji „Actors on Actors“ otkrio je zanimljiv detalj vezan za svoje prezime, odnosno činjenicu da ga gotovo niko ne izgovara ispravno. Frejzer, koga ljudi najviše pamte po ulogama u filmskom serijalu „Mumija“, požalio se Sendleru, koji je takođe pogrešno izgovorio njegovo prezime (rekao je Frejžer), kako ceo život ispravlja ljude oko načina na koji se izgovara Fraser, piše Index.hr.

„Kaže se ispravno Frejzer, to je kao da izgovaraš riječ rejzer, to ti je ona stvar kojom se briješ“, pojasnio mu je Frejzer odmah u startu, ali ga je nešto kasnije morao ponovo ispravljati i na kraju je razočarano konstatovao: „Ok, je*iga, moje ime nikada niko nije ispravno pročitao.“

Brendan Frejzer ponovo je u fokusu javnosti nakon što je snimio vrlo hvaljeni film „Kit“. Na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu dobio je pohvale za svoju ulogu u novom filmu Darena Aronofskog, a na premijeri se čak i rasplakao dirnut ovacijama koje je dobio.

Mogao bi dobiti Oskara za novi film

Frejzer je neko vreme pauzirao sa snimanjem filmova jer je imao fizičke probleme zbog izvođenja brojnih vratolomija na ekranu, a takođe je bio pogođen mentalnim posledicama navodnog seksualnog napada koji se dogodio 2003. godine.

Sada se vraća na veliki ekran ulogom za koju mnogi veruju da bi mu mogla obezbediti Oskara. Frejzer u filmu „Kit“ glumi Čarlija, gotovo 300 kilograma teškog homoseksualca koji se oseća kao da mu se život bliži kraju. Frejzer je za tu ulogu morao nositi velike kostime, koji su nekada dostizali i težinu do 150 kilograma.

Nekadašnji miljenik žena najpopularniji je po ulozi u filmu „Mumija“, ali i brojnim drugima, u filmovima kao što su „Zaluđenici“, „Bljesak iz prošlosti“, „Đorđe iz džungle“ i „Bogovi i čudovišta“. Glumac je prošle godine imao sporednu ulogu u filmu Stevena Soderberga „No Sudden Move“, ali „Kit“ označava njegov veliki povratak jer mu je to prva glavna uloga nakon akcionog filma „Breakout“ iz 2013. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari