Stanić o tragediji u Holivudu: Boldvin nikoga nije ubio, to je nesrećni slučaj 1Tihomir Stanić Foto: Miroslav Dragojevic

Glumac Tihomir Stanić izjavio je da je nesrećni slučaj tragedija koja se dogodila na snimanju filma u Novom Meksiku, kada je glumac Alek Boldvin pucao iz pištolja-rekvizita i ranio režisera Džoela Suza i Halinu Hačins, koja je zbog prostrelne rane ubrzo i preminula.

„Tragedija je što je takva vest tako objavljena. Očigledno Alek Boldvin nikoga nije ubio, desio se incident, nesreća. To će istraga da pokaže čijom greškom se dogodilo to. Ne znam da li može biti njegova greška“, kaže Tihomir Stanić, a prenosi Nova.rs.

Stanić je zatim opisao jedan sličan događaj koji se njemu dogodio davnih dana dok je kao producent radio na filmu Gorana Markovića „Turneja“, ali na svu sreću sve se završilo bez smrtnog ishoda.

„Naravno da se dešavaju razne stvari, ja sam jednom pao i udario se pištoljem po glavi. Ovaj način na koji se izveštava je pogrešan. On nju nije ubio, učestvovao je u incidentu koji se tragično završio po snimatelja. U našem poslu ima jako mnogo opasnosti, pogotovu u scenama gde glumci danas izvode ono što su nekada izvodili kaskaderi“, kaže Stanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari