Treći "Festival ljubavi" od 3. do 24. februara 1

Treći „Festival ljubavi“ biće održan na Trgu slobode i na još nekoliko lokacija u Novom Sadu, od 3. do 24. februara.

Otvaranje Festivala zakazano je za nedelju u 18 časova na Trgu slobode, a prvi će nastupiti dečji hor “Zvončići“, potom u 19 časova nastupa Red Hot Chili Peppers Tribute band, uz tradicionalno puštanje balona u obliku srca.

„I ove godine na Festivalu učestvuju Galerija Matice srpske i Spomen-zbirka Pavla Beljanskog koje će predstaviti dela iz svojih galerija sa ljubavnom tematikom. U Muzeju savremene umetnosti Vojvodine organizujemo projekciju domaćih filmskih klasika, a u Novi Sad dovodimo potomke ili prijatelje, nekih od najvećih jugoslovenskih glumaca koji više nisu sa nama. Organizujemo i humanitarnu akciju da deci i omladini Dnevnog boravka Centra za socijalni rad kupimo klavijaturu koja im je potrebna za nastupe, a njih ćemo moći da čujemo 13. februara“, istakla je predstavnica kompanije Color Media Communications Jelena Jovičić.

Kako je rekla predstavnica organizatora Milena Biga, ideja Festivala je da se, kroz saradnju sa ustanovama kulture, u okviru tematike ljubavi, predstave muzičari, pisci, slikari i drugi umetnici. Manifestaciju organizuju udruženja Subsidium, HBO Color Media Events, kompanije Color Media Communications i Ninamedia, uz podršku Grada Novog Sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari